9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, February 7, 2009

...:::...pErLis IndEra KayanGan...:::...

Murnink...
bangun pagi ini aku berada di pErLis...;) aku telah sampai di sini pada pagi tadi tika jam menunjukkan pukul 4.30 pagi.. hm..agak awal juga sebenarnya..sebab aku bertolak dari hentian duta pada pukul 10.30mlm
biasanya kata abg, around 5 baru sampai arau.. tp mungkin pakcik driver tu bawa bas agak laju jadi mempercepatkan perjalanan kami...kami berhenti di arau, depan istana+masjid negeri perlis... so abg akan pick up kami di sini....lebih kurang 10-15 mnt tunggu...sempat juga nyamuk perlis menggigit lengan aku yang chumel lagi gebu ini....haha

Sebenarnya aku berada di sini untuk habiskan cuti hujung minggu+thaipusam isnin ini... dan sebenarnya kedatangan aku yang juga pertama kali ini tidak dirancang pun... last week bila aku pulang bercuti sempena tahun baru china mak dan abah telah merancang untuk bercuti ke perlis ke rumah abang. jadi aku pun ambil kesempatan untuk pergi bersama. haha mak pun dah belikan tiket..itu yang aku ada di perlis hari ini....hua3....skemaaaaa nye ayattttt xley blah yo..... p/s amacam zoul ok tak? dah lame la xtulis ayat baku camni...last dulu mase blajar karangan bm kt skolah jew...study dip+dgree pn wat esei in english...so...lupe sgalenyeeee kuang3.....

waaa hrnie abg nk ajak g mane yew....pas zohor t gerak kowt....so.......... to be continue........ let me enjoy 1st!!!!!yeay.....;p







4 comments:

faizoul said...

ceh ayat bajku ke... tak nampak cam baku pun.. cam pasar je.. ai beraya kat perlis ke

faizoul said...

nyamuk gigit tuh yg tak tahan tuh.. gebu kunun.. abg misai tak geget ke wakakaka

mynameismy said...

haha yeke...
tu la tu....
sy ni bukan bdk sastera tatao lew nk wat ayat berbunge2 baku nih..huh

mynameismy said...

weh...senget...
lum muhrim mane ley geget2...
die xgatal cam awk...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers