9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, October 3, 2011

Superior Night Sleep

Holla dunia….

Uwwwaaaa I mish my blog badly… muah muah hehe… Hurm, lately ni My dah kurang perhatian pada belog terchenta. Mahap sayang… bukan ku pinta jadi begini… adeh…

My feeling not 100% well today… Dengan kepala weng tak cukup tidur… Malam tadi berjaga sampai kul 6.00 pagi oke.. Tidur-tidur ayam jek… punya lah tak boleh nak lelap mata ni entah apa yang My fikir pun tatao la… -.-’ Tahu-tahu dah kul 6 pagi demmmm dah kena bangun mandi-mandi, solat bersiap ke tempat kerja.. cis tak kasi chance langsung… T_T

Last weekend baru ni secara tidak dirancang My pulang ke Segamat Jumaat malam kelmarin. Walaupun cuma dapat beberapa hari sahaja di sana tapi Alhamdulillah My dapat selesaikan beberapa urusan yang tertangguh. Hehe…

OMG!!! our event is coming soon!!!! This Saturday oke… At this moment, Alhamdulillah… Kerja yang serabut dah jadi agak teratur… My dah settlekan a few things so sekarang ni boleh dikatakan berada di dalam zon yang selesa. Cuma nak tunggu benda-benda yang pending je macam tunggu t-shirt siap dari supplier. Phewwwwww harap-harapnya event ni berjalan lancar dan My rasa berbangga kerana mampu melakukannya!!!

Eh by the way, semalam My balik K.L naik train tau. Beli tiket on Saturday… tapi diberitahu tiket duduk dah habis… alamak. Kena lah naik yang versi katil punya kan? aiseyyy… Biasa yang perjalanan jauh je naik koc tidur ni setakat 3 jam lebey apa lah sangat kan… Tak sempat nak berdengkur heheh.
Superior Night Sleep
So, untuk merasai pengalaman tidur berbaring dalam train makanya My pun beli jelah tiket tu walaupun agak mahal berbanding tiket biasa kan… -.-’ My ambil katil atas… katil bawah lagi berganda mahalnya… perjalanan 3 jam je pun… grrr… So terkangkang2 lah den panjat katil tu demmmmm…
tingkap mcm dalam flight..-.-'
kaki dompok tu kaki den...-.-'
3 jam lebey perjalanan agak terasa sebab My tak dapat nak lelapkan mata… Dengan enchek tunang yang tak henti-henti sms tanya ada kat mana sampai battery henpon pun flat ceyt. Sudahnya memang sampai KL My tak tidur… adeh punah harapanku nak merasai kenikmatan tidur kat koc ada katil tu cis. Apapun, bolehlaaa… Lepas ni bolehlah beli tiket superior koc ni lagi pasni amik katil bawah plak so tadelah terkial-kial den nak panjat tangga tu nanti… -.-’

Puas kauuuu dapat baringgg.. bese kan dudukje.. serba tak kena heheh. la ni baru ade privacy heeee~

Hah? nak torai??? ce torai ce torai heheh...

Pale ting tong tak cukup tidur... -.-' okbai!

7 comments:

aimie amalina said...

kikiki
besnye akak, sempat snap2 gambo lagi ye
hehehe
waalaupunb selalu nek tren, aduhai..
x pnh lagi berkesempatan nak naik yg berkatil ni
hehehe
besh2!

Kathy Tuah said...

wah, mcm best je..

Teratak Hami said...

Akak dah lama teringin nak naik keretapi. Kalau yang dapat tido lagi best yek

mas saari said...

akak tak pernah naik train pi jauh2..hehehee

Qaseh dalia adelia said...

pehhh siap leh baring hee

noradzlina.kamdani said...

dh pernah...dr tumpat ke kl...agak terganggu tdo..tp xsakit pinggang compared tu duduk....rasa mcm org kaya sket bile guna koc tdo ni...nest time nk guna koc yg 1st class plak he he he

fiezah91 said...

hehe.macam best jek baring gitu. ekeke. nasib sini tak ada benda gitu.wakaka :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers