9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, October 10, 2011

Kerja Selesai.. Lega!!!!

Hey!!!! Selamat berhujung minggu everyone! wahhhh... seronok ye pi soping.. pi tengok wayang.. pi jalan-jalan... pi mandi manda... huhu.

Anyway, straight to the point. My baru je habis mengendalikan Customers' Day di FRIM harini. Selama ni My dok bizi sangat sampai nak hapdet belog tak sempat tu.. haaa ni la sebabnyaaa... dok sibuk menghandle event yang berlangsung tadi tu. At last harinya tiba jua!!!

For your information company tempat My bekerja tu is an electricity provider within KL Sentral. For those yang tahu... Seluruh office building, Condo, and KL Sentral itself tu kami lah yang supply electric diorang. Bukan from TNB. So, segala bayaran, technical problem semua refer kat kami. So they are not dealing with TNB at all. Kiranya kami merupakan syarikat swasta yang membekalkan tenaga elektrik seperti TNB. Tariff & charges semua sama sahaja dengan TNB... 

Oooooooooo... mesti ramai yang baru tahu kan hehe. Sebenarnya ada je beberapa electricity provider lain yang macam kami ni. Tapi cuma tu lah semua orang hanya tahu TNB je kan... hehe. Siapa yang kerja within KL Sentral n selalu berurusan dengan kami especially berkaitan pembayaran bil setiap bulan tu dia tahu lah siapa kami... :)

Anyway back to the main topic. So, event hari ini adalah untuk meraikan Pelanggan kami di seluruh KL Sentral tu. Actually Customers' Day ni kami buat every year. Kiranya ini tahun ke-4 kami buat event seumpama ini. Kami dah bertapak kat KL Sentral tu sejak lebih 10 tahun yang lepas. So, untuk menghargai pelanggan-pelanggan kami, kami adakan event-event macam ni. So, bolehlah get closer with them kan. Kalau seperti tahun-tahun lepas kitorang buat di Kuala Selangor, Zoo Negara, KL Sentral and this year kami buat di FRIM, Kepong plak. Activity wajib setiap tahun adalah Treasure Hunt...:)

So, selain activity wajib macam Treasure Hunt tu ada jugak activity lain seperti Telematch (sukaneka) untuk kanak-kanak dan dewasa, Sand Art. Photography Contest and also Karaoke. Bolehlah... We had a good day today. Everyone is happy... errr... happy kot??? Hope so!!! 

Walaupun penat tapi My tengok peserta-peserta yang datang tu happy join the activities. My dapat agak banyak juga positive feedback from them. Activity best, makan pun best. Hadiah for the Treasure Hunt is RM800 & Knapsack (Winner), RM600 & Knapsack (2nd Place) and RM400 & Knapsack (3rd Place). Tahniah for those yang berjaya... n pada yang tak berjaya tu... Jangan putus asa n serik nak join us lagi tahun depan oke!! :)

Setelah berhempas pulas planning for the event preparation semua akhirnya... berjaya juga!! My berpuas hati dengan hasil kerja My kali ni. Memang penat... seyesly... mana ada kerja yang tak penat kecuali kerja makan gaji buta kan haha. Tapi, segala penat.. masa yang My habiskan for this... tenaga semua.. berbaloi!!! Rasa lega sangat-sangat sekarang!! 

So, thanks to everyone yang terlibat.. sorry for all guests yang datang if ada any cacat cela in this event ya. nobody perfect macam tu gak kami! harap-harap tahun depan kita jumpa lagi... :)

fuuhhhhhhhhhhh.... lega sangat. sekurang-kurangnya lepas sket satu kerja ni. What next?? Perhaps ada satu lagi event end of this year... Gala Dinner. Tapi that one will be my clique punya project. I'll assist mana-mana yang perlu je. Hope macam tu lah.. kalau semua My yang kena buat nanti bilanya My nak kawen...-.-' Kerja banyak terhadkan masa My for wedding preparation semua sob sob.. harap-harapnya That project will not be fully mine. InsyaAllah...

Ok then. My nak mandi... then after maghrib nak gi tengok wayang as a credit untuk kerja yang dah lepas hari ni hehe. kita enjoy!!!!!

Till then! babai.

**bizi sangat gambar sendiri pun tak sempat amik tadi. Tunggu gambar from photographer je lah... hehe

9 comments:

aimie amalina said...

yay!
enjoy timeee
we..dh lame x tgk wyg
wee..bes nye dgr pengalaman owg nak keje
huuuu
nak keje juga..huuuu

Kathy Tuah said...

alhamdulillah cz event dah settle ^^

mas saari said...

ooooo, macam tu rupanya company tempat My kerja! serius akak tak tahu pun sebelum ni..

SoLy SoLicious said...

my, tumpang tanye boleh.... tempat my die amik tak budak2 praktikal? hmm..sy sedang mencari tmpat nk pktikal ni..heeee

Qaseh dalia adelia said...

sibuk je dia sob3x

SoLy SoLicious said...

my, kite amik ekonomi major islam (perbankan islam)... ade kew situ?

SoLy SoLicious said...

pktikal las sem..4 bulan..:))

Teratak Hami said...

Lega rasanya ... lepas ni boleh selalu update blog!!!

fazrulnoor said...

wah..meriah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers