9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, October 31, 2011

Fasa Baru Dalam Hidup. Bersediakah Aku?


Seyes harini ke laut bebenor mood ni haaa… Biasalah, Monday!!! I hate myself on Monday.. sugul, tak bermaya, not in a good mood at all… dush! Kat ofis ni pun tersengguk-sengguk ni haaa… demmmm… wake up My!!!

Mungkin sebab malam tadi tidur tak berapa cukup… pukul 1 baru dapat lena, kul 5 lebih dah bangun for sahur… Teringat ada sorang Ustaz cakap hari tu.. antara 1-10 Zulhijjah ni bagus berpuasa…J Mungkin juga sebabweekend yang tak berapa nak heaven sebab tak dapat nak rest sangat atas sebab-sebab tertentu. Takpelah… demi masa depan….-.-’

Sebenarnya weekend yang lepas ni My ke kursus kahwin dengan enchek tunang. Alhamdulillah… tangguh punya tangguh akhirya pergi jugak kitorang… satu setengah hari je pun… Tapi tuh la.. terpaksa menahan jugak lah mata ni mengantuk kalau ada penceramah yang agak boring and kurang sense of humor hehe.. Yang kelakar tu sampai nak terkeluar anak tekak rasanya bila dengar haha. Lega betul bila keluar dewan tengahari semalam… at last!! So, lepas ni tunggu sijil keluar je lah.. lepas tu? Dah boleh tawen!!! Hahaha…

Eh belum laaa… ujian HIV tak pergi lagi…-.-’ ni lagi satu hal.. kena pergi klinik/hospital gomen je.. dahlah ramai.. kena buat appointment bagai… haih~

Dan untuk pengetahuan korang juga, semalam My dah pun menempah kad kahwin di salah sebuah kedai kad kahwin di Pertama Kompleks. Hadoihhh lega betul. Yela lama jugaklah My ambil masa untuk survey perkara yang satu ni…-.-’… Harga berpatutan.. Design pun ok.. kira yang penting enchek tunang puas hati, My juga puas hati… Kitorang decide buat 2 pihak dalam 1 kad.. J Mungkin siap akhir November atau awal Disember nanti.. haish tak sabar betul My nak tengok… hehe…

So, dah lepas 2 perkara… Alhamdulillah.. rasa ringan sikit. Tapi belum lepas lagi nak akad nikah ni hehe. What next?

Surat Akuan Bujang
Ujian HIV
Souvenir untuk kawan-kawan any suggestion all??
Gubahan Hantaran nak buat sendiri ke hantar kat kedai?? Uwwaaa tak pandai nak buat!

Haih~ bila dah go thru step by step ni tiba-tiba rasa berdebar-debar plak. Betul ke My nak kahwin ni?? Dah bersediakah??? Huihhhh… seram rasanya… -.-’

Apapun, My harap apa yang dirancang akan berjalan dengan baik. Moga Allah permudahkan urusan kami… Aminnnn… 


Oke dah. jom sambung keje...!J

8 comments:

mas saari said...

wah...my nak kawin dah! jangan lupa jemput tau!

akak dulu masa kawin semua hantaran buat sendiri, jimat kos sikit.. kad kawin pun tempat yang paling murah!

YanaMIB said...

door gift dulu yana bg kek swiss roll yg pjg tu..senang..dh siap packing =)

hantaran better buat sendiri..klu nk htr kedai makesure cari sponsor ye..sponsor2 ni sgt diperlukan during weds..yana dulu byk gak dpt sponsor..boleh kata yana xyah pk sgt psl majlis sbb sume dh disettlekan..hihi =)

Cik Ecah said...

pg td sambil drive nak g keje tetiber je terpk pasal kawen jugak hahha...
rase mcm blh ker aku nk kawen nih...mcm sekejap lak rase bujang..haha..
pas kawen t/jwb berat huhu...

anyway MY punya majlis biler?

Teratak Hami said...

Hantaran buat sendiri. Jimat!!! Tak susah pun janji ada reben dan bunga. Maybe bolehlah 1-2 yang minta orang buatkan.

Akak nak kad kawen jugak :-)

Diana @ bilakukatacinta said...

nt bila dah smeakin dekat - bukan debar..kalut adelah....nak wat itu..wat ini..serasa serabut jek kepala...

SiS NaD said...

Salam My....

Wah!~ Dah pergi kursus kahwin? Sis jugak yang tak pergi2 lagi... Huhu!~(^_____^)V

SoLy SoLicious said...

my, nikah jgn lupe ajk...heeee

aimie amalina said...

surat akuan bujang?
awwww
kene ehhh

macam suwiit je semua tu
hehehehe

lega asenye kad kawen dh setel
hehehe
alhamdulillah =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers