9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, August 19, 2013

Testing testing 123

Bismillah…………..
Testing.. testing  123… 123!! Hiiiiiiii hello eberibadi… miss me? :P

Baru lepas tebas semak samun di belog naïf ku ini kikiki… homaigod!!! Sebulan lebih tak hapdet hokayyy!!!  Maaf teman-teman.. mood ke laut.. ditambah busy dengan kehidupan.. eceh.. :P ok seyes I have no idea what to blog eventho I’ve lots of story to write here!! Just dunno where to start where to end… kosong! Sudahnya semua terbengkalai dan tak terhapdet. Kalau korang login ke belog ku ni banyak benau post yang save as draft.. semua separuh jalan… T____T

Setelah merasakan diri ini amat melampau makanya hari ini ku UP kan jugak post dengan harapan selepas ini mood dan idea kembali merasuk jiwa agagagaga… :P

Owh.. Selamat berpuasa yang dah lepas.. -.- dan Selamat Hari Raya. Puasa penuh ke yu olsss…. Ai is ingat dapat puasa penuh tahun ni memandangkan masih breastfeed si kecik tapi punah harapan bila kena ganti puasa 6 hari… huuuu redha je lah……

Ya Allah rasa macam baru pulang dari penjara… banyak cerita kengkawan yang My tak hapdet walaupun sebenarnya My selalu je ada di belog cumanya, tak hapdet n kurang berblogwalking…. Ye.. sangat kurang…. 0.01% barangkali… =(

Rindu pada korang… masih ada lagi ke korang kat sini? Hihi.. How’s life??? Takpe nanti ku terjah sorang-sorang hokay…. My sekarang okay2 sahaja. Sejak-sejak dah raya ni badan semakin membulat gara-gara tak boleh benti makan… =( Dhia? She’s already 8month+ now!!! She’s growing!!! Badan da panjang hokayyy…. Dah laju sangat merangkak dan dah mula memapah dan berdiri… kejap2 ada juga dia cuba berdiri tanpa berpaut apa-apa… haish berani budak kecik ni kita yang  tengok takut hihi.

Dhia dah kenal sangat dengan muka mommy n daddy… seyes! Rasa vangga pun ada hehe… Sekarang ni ke mana-mana pun mesti cari mommy n daddy… Kurang nak dengan orang. Cuti raya balik kg langsung tak mahu nenek dukung. Kejap2 je nak. Oi anak… nenek itu yang tolong bersengkang mata jaga kau masa mommy lahirkan kau dulu tau…. Hehe. Memang rasa vangge bila die kanal kita mommynye tapi agak susah jugak bila tak nak orang mommy nak membuang tinggal kejap pun terpekik tangisnya grrr….

Dhia dah pandai babai sekarang… bila sebut babai laju je tangan dia melambai… sekarang tengah train dia belajar salam tangan n flying kiss pulak hihihi…. Dhia cepat belajar… seronok sangat… ramai cakap mungkin cepat dhia berjalan nanti.. InsyaAllah… gigi pun belum tumbuh. Xpela mungkin anak mommy nak berjalan dulu kan? =)

Ok lah ni je untuk hari ini… sebagai permulaan kepada pemangkin semangat baru… pemangkin sangat…. :P Nanti My hapdet lagi k. Cerita warna-warni hari raya coming soon!!! =)



 

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

test2

Chekgu Azrine said...

Happy blogging sis..

mrs kayrul said...

selamat hari raya My...kita pun baru slow2 nak update blog...naik keja jer menimbun kerja menanti...huhuhu

mrs kayrul said...

selamat hari raya My...kita pun baru slow2 nak update blog...naik keja jer menimbun kerja m

mas saari said...

seronok kan raya adik beradik ramai, dapat kumpul2 dan amik gambar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers