9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, October 21, 2015

Kenangan Semalam....

Bismillah..
Assalam readers...

wahai mood berblog. datanglah! :P

jam sekarang menunjukkan 3.04 am... wah3 kau My... punya serius nak update post pukul 3 pagi pun kau tak tido lagi mentang2 esok 'tak keje' hahaha

Haha actually aku dah tido before 10pm tadi. Aku biasa memang macam ni lah. tidokan anak dengan aku hanyut sekali makanya aku tido dulu bangun kemudian untuk urus apa patut hehe. Biasanya aku sibuk dengan urusan bisnes tapi pagi ni aku pilih untuk berbelog jap. dengan harapan semoga aku lebih bersemangat untuk aktif kembali memandangkan esok (eh hari ni lah) bermulalah fasa terbaru dalam hidup secara tak rasminya.. hehehe

Anyway... kenangan semalam dah ku tinggalkan di belakang. Namun, aku tidak akan melupakannya.. never!

aku doakan mereka2 yang aku tinggalkan berjaya dalam setiap apa yang mereka lakukan.. begitu juga aku... semoga istiqamah...

InsyaAllah....

3 comments:

amal said...

my amik unpaid leave ke ape ni? good luck in whatever u do! :)

aizamia3 said...

Kenangan semalam takkan sekali-kali kulupakan kerana dari kenangan itulah membuatkan hati ini kuat berhadapan realiti kehidupan.. walau sesekali ianya menjengah ruangan minda tapi hati takkan goyah kerana kenangan itu. Never!

careno said...

amboi kemain rajin pukul 3 pagi berjaga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers