9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, November 29, 2015

Danish Harraz 1 Year Old

Errr... bad mommy.. baru sebok nak update anak dah masuk umur setahun hehe.

How fast time flies.. sedar tak sedar Danish Harraz dah masuk setahun 7 November haritu.



Takde big party just pegi makan2 dengan family kecil kami. Hanya Doa yang mampu mommy panjangkan.. agar anak2 mommy sentiasa sihat, dipanjangkan umur dan membesar jadi HambaNya yang soleh.. mommy harap diberikan kesabaran yang tinggi untuk menjaga dan mendidik anak2 mommy.. Amin...



Danish 1 year dah pandai berjalan.. Alhamdulillah cepat juga progress dia as a boy.. orang kata boy ni biasanya lambat sikit tapi memang ye compared dengan dhia danish agak lambat sikit meniarap, merangkak, berjalan. Lambat sikit je lah. Dhia dulu 11month dah berjalan adik setahun baru pandai berjalan.

Gigi adik pun lambat je tumbuh macam kakak dulu hehe baru 3 batang. 2 batang bawah sebatang atas. Adoiii bila menyusu datang geran dia tu menggigit nak terputus rasa oiiii!



Boy dengan girl memang nampak beza dia. Adik ni 'gagah' semacam kakak walaupun ganaz tapi masih nampak kelembutan dia as a girl hehe.. apapun, moga anak2 mami membesar dengan baik ok.. :)

I love you to the moon and back!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers