9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 14, 2016

Gojes Family Fun Day 2016 tanpa kehadiran AKU

Bismillah

Sesungguhnya aku tiada kena mengena dengan cerita ini haha. tapi aku pedulik apa aku tetap nak hapdet. :P

Ok make it short. Aku sepatutnye join Family Day geng2 gojes mommy blogger kat Morib last week. Tapi atas sebab2 tertentu aku terpaksa tarik diri last minute bilamana semua benda dah settle dari segi perancangan dan bayaran sobs. a bit terkilan tapi kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan.. kan? So, aku redha.. :')

Atas dasar tanggungjawab dan rasa berhutang dengan kawan-kawan kesayangan yang tak dapat bersua melepas rindu ni aku up jugaklah entry ni.. dengan bayangan seolah-olah aku sendiri bergumbira bersama mereka di sana wakakakakaka. eh sobs.

Aku nak cerita macam mana seronoknya berada kat Gold Cost tu aku pun tak reti since aku sendiri tak pernah pergi sebelum ni hehe. so, aku tepek je lah gambar-gambar hasil 'curik' daripada geng2 gojes sepanjang berada di sana k.. mohon halal mak-mak haha 
rindu oi rinduuuuuu

bile dpt gi sini sobs

wajah2 kesayangan sobs

dhia n danish kalau dpt join skali kan beshhh huuu











Anez hadiah aku haha. sorry nez xseberapa.. :P



Ko tengok? seronok tak diorang bergumbira tanpa seorang AKU? sobs. 

Last aku jumpa diorang tak silap raya tahun lepas kot? Sebab 1st gath haritu pun aku tak dapat join. adudududu sungguh sedih hati ini Allah saje lah yang tahu. mana taknya kawan2 gojes ni antara kawan2 terdekat selain kawan-kawan belajar, kawan-kawan skolah. Kawan2 study skolah dulu pun tak serapat ni ukhwah nya aku rasa. Bila tak dapat jumpa berjimba sama punyalah lara nya aku rasa. haha.

Anyway aku seronok bila semua dapat berkumpul macam ni. Objektif sesebuah 'group' itu tercapai pada aku.. dari hanya seorang blogger mommy biasa.. bersua hanya di ruang2 blog.. bertukar emosi dan pendapat.. akhirnya terjalin satu ukhwah yang erat bilamana tertubuhnya group fb blogger mommies yang gojes2 ni.. :) Walaupun at the end.... banyak blog dah sendu hahahaha... :P termasuklah yang tulis ni punnnnn

Harapan aku, semoga ukhwah yang terjalin ni kekal sampai bila-bila. tiada noda tiada dosa. eh. dah kenapa ayatnya gitew haha. Pendek kata, bila dah bersahabat biarlah kita terus jadi sahabat sampai akhir hayat... :)

Maafkan aku korang kalau aku ada menyakiti hati each one of YOU... biasalah aku ni kadang-kadang jenis main lepas.. jenis suka membahan.. jenis pot pet pot pet... who's know ada yang tak berkenan kan hehe. kalau ada tuturkata dan perbuatan aku yang pernah buat any of YOU sentap which aku tak perasan, ampunkan aku.. :) hope next gath or family day aku dapat join lagi macam tahun lepas.. :)

kawan sampai bila-bila okay? :')

5 comments:

jasmin said...

Its ok my...tapi apepon jgn lupe wishlist aku k....walaupon xpernah bersua. Semoga ukuwah yang terbina kekal sehingga akhir hayat...

mrs kayrul said...

Huhuhu...syahdu plak aku baca...ko xde pun nama ko sentiasa kitorg sebut kat sana...lain kali wajib join tau...hihihi

YieN said...

Best kan tgk dorang pergi sane.. Daku pon xdpt join aritu *sobs*

CikNaa said...

Tanpamu ku rasa sepi mai..huhu. eh ingat kitorang tak sedih ke? haihh! tahun depan doakan smua dapat join lg yer..

aznor ibrahim said...

anyonyo..kami tetap merinduimu maii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers