9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, September 16, 2015

Happy Birthday Malaysia!

Minggu yang pack. Kat ofis dari pagi ke petang meeting.. 2 hari semalam keluar ofis lambat dan sampai rumah pun dah gelap. sobs.. 2 hari esok akan ada meeting lagi and ada beberapa kerja perlu diselesaikan. dah lama tak rasa sesibuk ni. pfffft~

Alhamdulillah... cuti Hari Malaysia harini dapat bernafas sikit, walaupun kat luar jerebu tak baik2 lagi. hehe.
hari malaysia
tq google
masa yang singkat ni moh lah kita golek2 dengan anak-anak sorga kesayangan. Kesian anak2 ambil haritu dah malam. Kalau laki aku pun banyak kerja dua2 lah balik lambat. Macam Isnin haritu lepas maghrib baru aku sampai, laki aku tak balik lagi Dhia dah tunggu depan pintu rumah bs huhu. Semalam nasib laki dapat balik awal sikit so dia ambil Dhia Danish dulu. pukul 6 lebih keluar opis, 8.30pm baru aku sampai rumah. sobs

Dhia aku balik je... "mami dah balik? Dhia tak nangis kat rumah ibu..." selalu sangat lately dia cakap macam tu, bagitau yang dia okay untuk tinggal kat rumah ibu dan dah tak nangis2 lagi macam sebelum2 ni. mami pun respond... "good girl.. macam tu la anak mami.. "... Tak sampai hati senanya hari2 terpaksa tinggalkan dengan orang sehari suntuk. Lagi2 Dhia dah petah and faham. huuuuu...

Dah2 tamo cakap pasal isu berbangkit nih. eh? haha. maybe it's the time to do 'something'... xpela, istikharah dulu... semoga Allah tunjukkan jalan... Amin..

Dah jom kemas2 rumah sket sementara anak2 sorga tido lagi. Harini ada project nak bagi kat Dhia hehe...

oh. Happy Birthday Malaysia! I'm proud to be Malaysian! Happy holiday uols! ke mana harini? hehe kurangkan aktiviti luar hokay udara tak sihat ni.. :)

Till then! 

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers