9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, August 14, 2014

3D/4D Scan Malaysia

Alhamdulillah, Ahad lepas dah pergi scan 3D/4D adik baby di Hospital Pusrawi Damansara.. :) Baby tak berapa nak aktif masa tu tido je kejenya.. Sonographer tu dok goyang2 perut kasi dia gerak2 hehe.

Hasil scan, ukuran semua ikut due date tak jauh beza. Cuma air ketuban memang betul banyak sikit hurm. Berat adik baby pun normal je.

Semoga adik baby sihat dan selamat dilahirkan Amin…

Jantina??? Ops!! Ce teka ce teka haha
Owh for those yang nak buat scan 3D/4D boleh lah ke Facebook 3D 4D SCAN MALAYSIA untuk further info. Perkhidmatan scan ni terdapat di sekitar kawasan Malaysia yang terpilih. InsyaAllah siapa yang tinggal area Klang Valley ini antara yang murah untuk anda pergi sebab masa Dhia dulu pun My pergi scan 4D RM160. Yang ni My bayar RM125 sahaja hehe (Dapat CD + 1 pc printed pic).
Kalau korang nak dapat harga murah macam ni korang kena booking online sebelum walk in. Kalau walk in harganya RM150. So kalau kalau booking online buat appointment dulu akan dapat harga lebih murah.. :)

Untuk membuat temujanji scan boleh lah ke AppoimentQuest 3D 4D SCAN MALAYSIA, pilih lokasi berhampiran korang dan set kan temujanji pada hari dan waktu yang korang available… :)
Tak sabar tunggu adik baby kuar!!! hehe

6 comments:

Nadia Johari said...

tak sabar rasanya nak mengandung..tengok muka baby tu..

puan.mila said...

bestnya nk dpt adik bby..semoga dipermudahkn :)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya ada baby

Iryns Ahmad said...

alhamdulillah....baby syok tdo ni...ada tmpt yg lebih murah area kelana jaya rm90 :)

Adinda Baizura Mazlan said...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Amanda Suria said...

macam dah x lama lagi je tuh kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers