9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, March 26, 2012

HAPDET!


Assalamualaikum readers!

Lama giler kot tak hapdet belog. Sampai satu saat tu pernah lupa terus yang My ada belog usang ni….-.-‘ Urghhh… penat… penat… penat…

Apa perkembangan terbaru? Ahhhaaa memang… mengembang sangat…. Sebab makan banyak ngeh3… Nothing’s new My masih ditakuk lama… erkkk~ main bantai je sebut…-.-‘ Kerja? Masih setia dengan company yang sama… boss yang sama… kawan-kawan ofis yang sama… Apa project sekarang? Masih bermain dengan statistic number yang My tatao bila My boleh rungkaikan… Urghhh! Tensionnya! T__T

My Online Shop? Masih berjalan seperti biasa… Cuma My limitkan, kurangkan atau tiada business activities during working hours. Kerja kerja… business business… Kalau buat 2 kerja satu masa nanti kepala pening, plus…  nanti orang kata curik tulang plak…-..-‘ Achievement? Untuk My yang masih baru ni, oklah… Yang penting, jangan mengaku kalah… Mana ada orang start je business terus maju betul tak? Kalau My tak give up, terus berusaha… InsyaAllah My mesti berjaya buat di masa-masa akan datang…. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit… J

For those yang tertanya-tanya tu bolehlah ke Online Shop My di SINI ataupun di Facebook Page… cari je nama Fingertips Shop. Okay? My jual banyak benda includes Adult clothes, Children clothes, Health stuff dan banyak lagi…. Kebanyakan produk adalah buatan Malaysia dan ada yang diimport dari negara-negara luar seperti Korea, China, Indonesia, etc. So feel free to drop by. Tak beli pun supportlah My yang baru nak belajar-belajar ni oke… TQ… J

 Kehidupan bersama enchek suami… Alhamdulillah…. Masih membiasakan diri dengan status suami & isteri… eh inai kat jari ni pun tak habis lagi tau eheheh. Masih mood hanimun gitew… boleh?:D n yet…. I got something to tell you guys!!!!!  But then…. Nanti lah ye…. separate posting annoucement…:D

What else what else…. Hurmmm tu je la kot nak hapdet. ceh macam melapor apa je kan? hehe. Anyway…. Do I still have my readers out there??? Hope so! n I miss to visit your home (blog)! I’ll find my free time to give you a visit oke! muah! J

Till then!

Nota kaki: Office ni makin membosankan… Tak cukup dengan facebook dia nak blocked… belog pun dia nak block hoke! Nak hapdet post boleh nak view blog plak tak boleh! Unmotivated teruss…. grrrrr


3 comments:

Sunah Sakura said...

mencik ah baca entri orang baru kawen ni...ggrrr...

hahaha~ :p makin kembang sebab banyak makan ke sebab bahagia??? :p

Anum said...

best gak nie

mas saari said...

nasib baik kat opis akak blog tak kena blocked, kalau tak mati kutu jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers