9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, March 21, 2012

Keluh Kesah

Urgghhhh... My rasa banyak benda yang My nak buat tapi My tak menang tangan... My tak cukup masa My tak cukup itu tak cukup ini.. akhir zaman ni masa berlalu sangat pantas.. i can't catch up everything i've been missed! Masa takkan tunggu kita, yes! huhhhh...

Bila tak dapat buat mulalah mengeluh... ape daaaa...-.-' 

Hey yu ols! how bout yours? your time? your family? your work? Adakah semuanya going smoothly? Did you manage them perfectly? If yes, Alhamdulillah.... bleh ajar tak? heeeee~

Kepala My tengah jammed sekarang. Memikirkan koje yang melibatkan number dan statistik make myself migrane enough. Teringat dulu masa study setiap kali lepas keluar dari class account for sure migrane! I hate numbers! even 1+1 pun My rasa My masih perlukan kalkulator...-.-' Ini kah plak menda yang banyak-banyak ni? adehhhh serabut perut! 

My penat. Dengan kedudukan ofis dan rumah yang jauh... koje dr pagi ke petang... seyesly sampai rumah kepenatan jangan cakap la...-.-' Maybe sebab travel jauh sangat kannzzz... lepas tu balik nak kena buat keje rumah sket... bla bla bla... tidur paling awal pun 11.30 -12.00 macam tu bangun pagi around 6.am... lepas tu dah nak koje balik... penat wa cakap lu.... perghhhh.... badan ni sengal-sengal jangan cakap la.... T___T

Adakah My perlu bertukar kerja? atau berpindah rumah? -.-'

Ok fine My tengah merepek sebenarnya... urghhhhh!!!!!!

eh jap2 iklan jap

feel free to drop by: Fingertips Shop

Dapatkan Natural Bamboo Slimming Suit anda hari ini!
murah berbaloi-baloi!!!!

ok bai!

6 comments:

Anum said...

kalau anum comfirm jam bab2 statistik

CikPuan Fara said...

tmpat keje jauh dr umah mmg penat. bila badan penat tu yg leh stress tu huhu. maybe try carik umah dekat sket dgn tmpt kje eh sis..

mas saari said...

memang tak menang tangan nak uruskan semua kerja... kerja ofis lagi, rumah lagi!

tarik nafas panjang2 dan rilek ye..

putribongsu said...

kau ni da ada keje stress lak...bila xde keje boring...ishhhh wakakakaka...try la cari rumah dkt sket...rumah skrg wat sewa...kalo tak mmg sgt pnt...kalo nak tukar keje cari yg benefit lbh dr skrg...which mmg ssh cari...

kai said...

ok la tu kerja pagi balik petang..
kai kerja pagi balik mlm...
T_T

man said...

setiap tindakan yang kita ambil ada pro dan kontra nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers