9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, March 15, 2012

New Passion... I need your Support!

Hey everyone!

Urghhhh hampir terlupa yang My masih mempunyai belog dan kawan-kawan di sini... :) As usual, mood untuk berbelog semakin pudar dan pudar... -.-' 

Beberapa minggu ni... My mencari sesuatu pembaharuan untuk majukan diri... What kind of improvement? entah. you know me... Bila bersemangat melakukan sesuatu tu hangat-hangat tahi ayam je... sebagai contoh, DIET... dah dah... takmo cakap pasal diet...-..-

Ok back to my main point... oklah. better My straight to the point je lah kan.. kias-kias panjang-panjang nanti korang skip ke fullstop gak...:D 

Introduce you.... My new passion.... Online Shop! :)
buat sendiri... for temporary...:D
Ok actually, online shop ni dah lama My develop cumanya... as I said... semangat My tu pada awalnya sahaja... Bila rasa I can't do it i'll stop from doing it.... Dulu My ada jugak buat jualan sikit-sikit macam tudung, kuih raya hehe tapi half way je sebabnya tiada sambutan atau dengan kata sopannya i failed to do my marketing walaupun I'm from marketing line...-.-' Ahhh dunno perhaps my method tak berjaya or sebenarnya My memang malas kannzzz... sudahnya tak ke mana. Kuih raya tu boleh dikatakan berjaya jugak sebab musim raya masa tu kan cuma need early planning for it. so tak perlulah cakap lebih details benda yang dah lepas kannzzzz haha... 

Meh kita looking forward.... I decided to re-develop my online shop. Because of what? Entahlah... as I said... nak cari pembaharuan...  taknak macam ni saja... pergi balik kerja... lepaking @ rumah bla bla bla... I very impressed bila tengok online seller yang berjaya. Malah some of them tak berkerja langsung just concentrate on their online shop and their monthly salary sama banyaknya macam My yang bekerja office ni malah mungkin lebih banyak! wow!!! How they do it huh??? Hurm... 

So.... Sejak beberapa minggu lalu asal balik kerja... weekend... I'm looking for supplier yang boleh bagi the lowest price. Yeah... i did it... and now i start to do it... Tengoklah macam mana... Kalau berjaya dalam masa sebulan ni then i proceed as my part time..:) 
So korang-korang pelisla.... bagi sket semangat kat den ni haaaa hahaha... At the moment My banyak focus on baju-baju muslimah... :) Yela, dah akhir-akhir zaman ni kannn... i make it as a medium to bawa all the muslimah to be 'real muslimah'... takmo dah ketat ketat sana sini seksi sana seksi sini tu hoke...:D

Heee~ for more info on the products bolehlah kunjungi laman online shop my di:

blogshop: http://fingertipshop.blogspot.com
(sorry buruk!blogshop masih dalam pembikinan)
Facebook: Fingertips Shop
Facebook Page: Fingertips Shop

Follow, Add and Like lah sebagai tanda sokongan anda semua!! :*

Till then!

6 comments:

Liyana said...

yeah.. kita support :)

Anum said...

yeza bagus2
anum support

fazrulnoor said...

good luck ea

mas saari said...

wah! semakin maju jaya...
akak sokong my 100%!

Mardhiyyah Ridzuan said...

Gudluck!!! Mencabar though nak hadap kerenah manusia. Hehe.. =D

kai said...

good luck!~
all the best!


=Jom Tengok===

http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/03/review-7-petala-cinta.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers