9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, March 12, 2012

mencari mood yang hilang....

Mood... oh mood.... Haih~ 

eh hai...long time no see hehe...:D Entahlahhhh lately ni takde mood langsung berblog. Busy kerja? errr... maybe. Ada a few issues yang perlu di settlekan.

So... how are you readers? Dah lama tak blogwalking. Sometimes blogwalking gak, but go thru je tak leave comment pun hehe. And now My agak bosan dan tertekan... So bolehlah berjalan-jalan at yours sat kalau ada masa... :)

Time is running very fast kan? Yelah... see see dah bulan March... And.... I'm married?? -.-' Hehe... Eh know what, inai di kuku jari My masih ada tau... n merah menyala lagi... hehe... So bolehlah kalau My nak berangan-angan jadi pengantin baru lagi kan kan? :D Hurm.... kehidupan berumahtangga selama hampir 3 bulan ni... okaylah... Tidur ada orang teman... makan ada orang teman... pergi kerja ada orang hantarkan... baju berbasuh ada orang tolong sidaikan... n kadang-kadang... masak pun ada orang tolong tau... :) Yeah... that's my husband.... ;*

Kerja? Masih di tempat yang sama since almost 2 years ago... Di sini lah tempat My sebelum menamatkan pengajian di UiTM... di sinilah tempat My memulakan career selepas menamatkan pengajian... Yup... My  praktikal di sini.... sebelum di absorb as permanent di sini... Alhamdulillah... Itulah yang dikatakan rezeki... Thank you Allah... thank you to people that made me kekal di sini... Alhamdulillah...

People said... rezeki jangan ditolak... n apa yang kita dapat di sini mungkin kita tak berpeluang dapat di mana-mana andai kita tolak rezeki itu... Yeah... But then... people said also... rezeki ada di mana-mana... asalkan kita rajin berusaha dan berdoa... InsyaAllah pasti ada rezeki di mana-mana... tinggal nak mencari sahaja... kalau duk diam tak buat apa... memanglah tak dapat hape ye dak? :) 

By saying that... Am i bored to be here? Or maybe My sebenarnya bosan bekerja? -..-' Arghhhhh mungkin My perlukan persekitaran yang baru? Takkan nak kena tukar kerja kot???? haish~ 

entahlah entahlah.... hidup penuh dengan entahlah....-..-'

ok fine. sebenarnya haku tak tahu dah nak kata ape. ok bai!:D

nota kaki: Macam nak belajar buat bisnes online la... tapi nak mula dari mana ek? hurmmmm



3 comments:

Liyana said...

same la kite.. mcm bosan dgn keje... penat berjauhan dgn suami. tgh otw mntk transfer, entah bile nk dpt, hoho

Anum said...

kuatkan diri ya

mas saari said...

mungkin kena mula sesuatu yang baru kot, baru tak bosan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers