9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, August 18, 2015

Hello blog... hidup lagikah awak? :P

Assalam...

hehe as usual lah kan nak sebulan baru ada entry baru haha. mahap. sobs. 

Syawal dah melabuhkan tirainya beberapa hari lalu. Sempat jugalah join rumah terbuka di hari-hari terakhir Syawal. Malah dah masuk 1 zulkaedah pun ada lagi yang masih buat open house haha. That's my Malaysia.. puasa sebulan.. raya pun sebulan haha. siap plus 1week after hehe.

So what's update? Me, myself macam biasalah rutin as working mom.. Kakak dah semakin petah bercakap. dah pandai buat muka dengan mommy haish.. adik is turning 9 month baru-baru ni and for sure pun dah makin lasak hehe. Baru ni dah pandai duduk sendiri yeay kipidap adik! 

Aku niat ni nak kembali aktif berblog. tak dapat blog kat opis aku blog kat rumah. kan ada app blogger (ada dah senanye haha). will see how... jangan hangat2 taik ayam macam biasa...

now tengah pikir... apa topik aku nak up hahahaha..

okbai.


2 comments:

Cik Kumbang said...

Welcome back hehe
Eh ada ea app blogger

Nak g search jap lah (^_^)

aizamia3 said...

Kekadang.. dalam takde idea nak coretkan.. nak tu dia siap juga satu entry kan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers