9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, May 3, 2013

Dhia balik mengundi!

Hi readers…


Macam chipsmore. Kejap ada kejap takde. Hiii… have been busy with family, business, office.. plus, sekarang ni office dah block pulak blogspot. Demmm… So, amatlah payah untuk My menambah koleksi post dan berblogwalking menjengah teman-teman bloggers. Yeah I know we have many bloggers in this office but I’m not blogging all the time during office hour.. :(

Anyway, tak banyak benda pun nak hapdet. As usual… life dengan enchek hubby… baby Dhia… She turned 5 months today!!! J she’s growing well… Ya Allah.. anak mommy dah besar… Sungguh mommy takkan perasan, until I met my friend’s baby last week. He is about 1-2 month younger than Dhia… Bila Dhia baring sebelah baby tu… wahhh besarnya anak aku hehe… Ok.. then I know she’s growing everyday.. Dhia is not a small baby anymore… Soon, dia akan faham setiap tutur kata mommy walaupun Dhia belum boleh membalasnya… oh Dhia mommy yang comel… I lap u so much!








I know Dhia dah kenal dengan daddy n mommy’s face… She know we are her mom n dad.. kan? Bila balik keje nak amik Dhia dari rumah pengasuh… nampak je muka mommy n daddy suka sangat dia. Melompat-lompat bila My dukung sebab seronok sangat nak balik hehe. Plus, Dhia dah laju meniarap…  Dhia dah mula pandai nak depang-depang tangan bila kami nak dukung dia… Soon, dia akan terbang terus kalau nak mommy dukung. Yeay!!! ;)

Owh ya! I know that satu Malaysia tengah demam PRU13 sekarang. Tengok je wall fb confirm all is about politics.. lantak pi la… My tolong baca je… hehe. I love for being part of them jugak as rakyat nak juga bersuara itu ini tapi siapalah aku sekadar rakyat biasa yang kekurangan ilmu. Lihat, baca… nilai je lah sendiri siapakah yang kita rasa layak untuk memerintah negara Malaysia bumi terchenta ni… :) n know what? I am very excited to go back to Johor for election!! baru layak mengundi so this is my first time hehe.

We are going back to johor tonight… Enchek hubby mengundi di KL so dia akan hantar My n Dhia ke Segamat, Johor. So mommy ngan Dhia je lah. Tak sabar nenek nak jumpa dengan Dhia hehe. Korang mengundi kat mana? Walau ke mana pun hala tuju yu ols untuk pru13 ni… memandu dengan berhati-hati ya… n selamat mengundi!!! :)

Till then!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers