9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, January 26, 2012

DIA TERIMA NIKAHNYA....

Assalamualaikum readers!!! Masih adakah pembaca-pembaca setia blog My??? sob sob

Long time no see!! Sorry i've been busy!! ni pun just take a few minutes to update...

Untuk pengetahuan semua.. My telah selamat menjadi isteri kepada Beney Airie pada 22 Januari yang lepas.... Alhamdulillah.... selamat semuanya... Majlis pun oklah... ramai sangat kawan-kawan yang datang....

My sekarang dah ada kat kL, sibuk untuk majlis di Kuala Lumpur plak ahad nanti n sedang mengemas barang dari rumah bujang untuk dibawa ke rumah kami di Serendah....

Doakan hubungan kami kekal sampai akhir hayat ye korang... :)

Bila dah settle semua nanti kita stori mori lagi k... :) miss yu readers! Until we meet again!!!

Gambar??? heee~ My bagi teaser sket je la eh.....
heeeeee~
okbai~

17 comments:

msredcheesecake said...

Congrats dear.... Best nya dah tukar status.... Harap berkekalan bahagia sampai ke akhirnya...

Liyana said...

hai pengantin baru... cepatla update stori mori perantin :D

Lulu Caldina said...

tahniah my ;)

gedek! said...

cantik gambar!

Mama Ema said...

tahniah my..

mas saari said...

tahniah my!
tak sabar nak tengok lagi banyak gambar...heheheeee

e k i n ♥ y u s r i said...

selamt pengantin bru

KAMIHIDUP said...

tahniah.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh tak sabooo ni...

Dira said...

congrats dear :)

kayrul-shah said...

tahniah my..moga kekal hingga ke akhir hayat

Aidah said...

Tahniah. Selamat pengantin baru. Moga kekal bahgia selamanya.. =)

miss epa said...

tahniah akak! semoga bahagia selalu. :)

dyabunga said...

tahniah kak..:D

nur chahaya abadiey said...

congratzzz :) smoga kekal ke akhir hyt..amin..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats, Kak My! :)

cantekk said...

Slmt menempuh alam rumahtangga =D smg jadi suami isteri mithali...bahagia hendaknya dunia akhirat... nk gambo lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers