9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, January 11, 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

Jelaskan apakah kelebihan blog anda utk memikat blogger agar menukar link dengan anda.
Heee~ tak reti nak masuk bakul angkat sendiri. Pada firasat My laaa... Blog My ni tak pernah terbengkalai terus sejak ianya aktif bergerak bersama-sama blogger-blogger lain. Sometimes, My memang ada readers tetap yang setia datang setiap kali My post entry baru... :) who knows? kalau your link ada dalam bloglist dalam blog ni... others will visit you from here! heee~

Selamat berbelog bloggers! :)

26 comments:

Anum said...

good luck

Подтверждаю said...

as salam..
ui ! laju je update + join.
hahahaha!
ok~ pakcik join!
yeahuuuu!!

p/s: eh. hang dah kawen kan?

LidaRahim said...

tgh nak join gak.. tp amek idea dulu utk buat ayat hahaha

kang datang la singgah2 ek?

saya dah masukkan kamoo dlm my bloglist :)


alang2 folo jugak!

eh x ikut format BA ke ni?

LidaRahim said...

chop! tak leh nak folo la pulak... kat geng blogger tu kan??

nway tq dah add LR... LR dah siap wat post dah hehe

dreaming iylia.. said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Nadiah said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Подтверждаю said...

as salam..
ui..pokcik datang nakm mengugut ni~
boleh tak? haha~

kalau tak boleh, nak rasuah. rasuah bloglist? boleh? :p

Nadiah said...

Follow saya sama ye..tq

dyabunga said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Miss Nadya said...

nad suka blog ini sebab ada pink..hijau..merah..:)

anda berminat untuk menukar link bersama saya tak??

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

dyabunga said...

dah masuk dlm list..:)

dyabunga said...

jom-jom bertukarr

Miss Nadya said...

thanks sebab sudi tukar link..:)

nad curi banner letak kat sini taw..:)

http://www.nornadiah.com/p/exchange-banner.html

Un Phat Lee said...

selamat berkarya

nur chahaya abadiey said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Подтверждаю said...

erk!!! nama pakcik tersilap la. hoho
apakata tulis wallahua'lam. sedap juga. hehe

Sepulz said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Eryati said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

arifah said...

minat nak bertukar link?
singgah sini...

Jomkongsistory.com said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa hebat blog ini....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

www.cayob.com

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

nak tak tukar link dengan saya?=)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

DH FOLLOW DAN LISTKN..FOLLOW ME TOO YE=)

Jomkongsistory.com said...

ok.. sy dah lama follow blog ni.. dah masukkan dlm bloglist.. tq

shark said...

rasa x dpt join kot.
sbb x aktif sgt:(

mekjangok said...

hai salam kenal & follow..

Eryati said...

tahniah awak dah berada dlm bloglist saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers