9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, January 12, 2012

LAST DAY KERJA... DEBARAN BERMULA!


Salam readers!

Untuk pengetahuan korang.. today is my last day bekerja… bukan berhenti kerja daaaa…-.-’ Bermula esok My dah pun bercuti kahwin! Walaupun sebenarnya lum ada feeling pun nak berkahwin… erkkk! Apsal tade rasa apa-apa ni? mungkin esok baru rasa berdebar-debar kot... ke masa nak nikah nanti baru rasa hihihi…

So segala tugasan My akan handover kepada rakan sekerja lain. Nasib baik takde apa sangat yang pending. Ada kerja lain pun InsyaAllah My boleh cover bila naik cuti nanti cuma certain thing yang perlu cepat maka My perlu serah kepada orang lain.

Sekarang in the mood of Appraisal… Ikutkan kena buat minggu depan tapi memandangkan esok My dah mula bercuti makanya My perlu buat KPI dengan lady boss hari ini. Harap-harapnya My lebih improve sepanjang 2011 berbanding tahun sebelumnya… Untung badan dapat lah lagi bonus March nanti hehe… mengharap!

Esok My dah bercuti… Mungkin akan drive balik kampung. Sebelum gerak pagi tu ingat nak ke klinik gigi buat scalling… tangguh punya tangguh sampai sekarang masih belum buat scalling haih~ Kalau esok klinik penuh terpaksalah My buat kat segamat nanti. Harapnya perjalanan My pulang esok selamat sampai ke kampung terchenta….

So, sebelum My tamat bekerja hari ni… My sukacitanya ingin menjemput korang ke majlis perkahwinan My nanti… Tapi sanggup ke turun Segamat? Hehe.. Rumah lelaki nanti buat di Kuala Lumpur tapi maaflah My tak boleh nak jemput semua sebab My hanya jemput beberapa kawan terdekat dan kawan-kawan office sahaja. Al maklumlah bukan rumah kita kan.. Lagipun majlis sebelah lelaki ala kadar sahaja. Bersanding pun tak cuma berarak dan makan beradab…

Harapan My moga majlis kami nanti berjalan dengan lancar seperti yang dirancang dan diharapkan… My harap My dah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai isteri… Entahlah… macam tak percaya sebenarnya… Adehhh macam manalah haku dah berlaki kang ni…-..-’.. Korang doakanlah My jadi isteri yang mithali ye hehe…. Aminnnn…

Moga korang-korang pun akan rasa bahagia sepertimana My rasa!!! ^___^

Till then!

13 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
hehe...dah nak kawen dah.
alhamdulillah..
erk. rupanya sekampung dengan kawna pakcik. haha. takpe. mungkin dia boleh jadi mata2 pakcik :p

jemput orang sekitar, jiran2? tak sangka sangat dekat. haaa..rupnya dunia ni pusing2 pun, ada yang terkena tempias kenal. huhu~

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga semuanye berjalan lancar
insyaallah

Liyana said...

amin.. smg semuanya berjalan lancar k

x sbr rasenye diri ini nak dipuankan, hhehe *tetibe teringat dialog abon :D

laskar pelangi said...

selamat pengantin baru sekali lagi dear:))

dah sdia lum nak jadi isteri orang nie?heheheee~
semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin =)

Nurul Alyaa said...

waaaa.. dah nak kawen. tahniah3.. semoga semuanya berjalan dengan lancar. amin~~

Lulu Caldina said...

selamat menempuh hari bahagia my ;)

aimie amalina said...

weeee
x lame lagi
jantung ada lari laju x?
heheheh


semoga dpermudhkan semua :)

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

slmt pngantin baru nanti...best bila rasa time akad nikah tu...nervous2.hihi...smoga berbahagia;)

KAMIHIDUP said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar. :)

mas saari said...

insyallah semuanya akan berjalan lancar ye...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

semuge bahgia my...

Cik Ecah said...

selamat pengantin baru!
heeeee semoga selamat semuanya....

lady scooter said...

salam kenal... selamat pengantin baru... semoga kekal ke akhir hayat... dan semoga tabah dalam menempuh dugaan berumahtangga..

http://skuterlady.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers