9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, January 9, 2012

Shoutmix kena bayar? Jom bertukar kepada Fibox!


Seperti yang sedia maklum, bermula minggu lepas shoutmix dah tak berfungsi gara-gara pengguna perlu bayar untuk penggunaan seterusnya... demmmm... shoutmix pun kau buat duit jugakkk grrrr...

Lama jugak My biarkan shoutmix tu error macam tu je... dengan harapan agar berjumpa dengan shoutbox free yang baru sebagai pengganti...
grrrr~
 Dan hari ini..... dah jumpa dengan penggantinya... enchek Fibox!!!

janji adooooo...
Siapa cakap chatbox ni tak penting? penting wooo... Kalau takde chatbox ni manalah My nak tahu siapa yang datang menjengah. Lebih-lebih lagi yang follow pehtu takde link... yang singgah tapi tak baca pun entry... tak kisahlah janji kau datang kannnzz... -.-'  So, kalau ada chatbox ni bolehlah My membalas kunjungan korang tu an an... :)

So, tunggu apa lagi? Yang masih tercari-cari chatbox free tu mehlah dapatkan di Fibox..! 

notakaki: tolong jangan tanya den mana dapat animasi kartun kat border chatbox tu yeee... sebab dah lama sangat.. lupa...-.-'

7 comments:

Anum said...

jom2

akuamir said...

hyep2,, tanx singgah blog sayaa.. bukan nak tanya animase kartun,, tapi nak tanya mane jumpe fibox nie?? :D

kai said...

huhuhu..saye pakai cbox

mas saari said...

lama dah akak tak pakai chatbox ni...huhuhuuu

cikLah said...

fibox mcm ada prob kot.. myb sbb baru lagi kan.. huhu... tp probnye is kluar msg y kita tulis tu xhenti3.. nk bc jd susah la.. hmmm...

Rtp Farra Arisha said...

i'm using cbox aja :)

*Ms.Serry Shah said...

thanks for the solution.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers