9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, January 3, 2012

Persiapan Perkahwinan: Guestbook Corner

Helloooo.. actually entry ni dah bertangguh sejak 2 minggu lepas! Sorry nyahhhh ai bizi yuuu.. bizi dengan cuti… balik kampung… balik kL balik… balik kampung lagi… bla b la bla… la ni baru nak review pasal ni hehe.

As I mentioned earlier in My Senarai Angan-angan untuk Hari Perkahwinan's entry.. Guestbook Corner ni adalah salah satu item tak wajib dalam wedding checklist My. But dalam pada tak wajib tu My preparation for it still ON…! Heheh.

Masakan tidak.. My dah order a few things untuk guestbook aka buku tetamu ni. My fikir it’s kinda of… ada satu sudut untuk tetamu sign guestbook tu nanti n kat sudut tu My nak letakkan juga candies… sweets… mini muffin… bla bla.. eh ni dah macam candies corner lak kan ah tak kire lah janji ruang itu tidak hanya ada buku tamu… J Kirenya My nak combinekan candies and guestbook tu so that sudut tu taklah orang terlepas pandang ye dakkk.. orang nampak candies… nak pergi amik candies nampak plak guestbook kan kanzzz….. ok tak? Heeee

Untuk ruangan buku tetamu ni My dah order mini signage and guestbook. Frame untuk letak gambar dah beli tapi gambar belum print. Candies pun dah beli… Mini signage dah dapat but then guestbook yang My order last month thru online belum lagi ready. Tu yang sebenarnya agak lambat sket post entry ni. Ingatkan boleh lah dapat end of Nov haritu atau latest by early Dec tapi no respond daripada that person lagi-lagi dia tengah bercuti.. erkkk~ harapnya dia siapkan sebelum My pulang bercuti minggu depan!

But! In case kalau guestbook My tu dia terlupa atau tak siap lagi My ada spare hehe. Actually got guestbook as hadiah dari seorang senior sekolah dulu… Oklah kan daripada takde. Nak My buat sendiri? Owh noooo!!!
Mini Signage
Untuk mini Signage yang comel ni… I got this link: scrapaperclip masa tengah explore around the laman sesawang. View beberapa design yang Farah pernah buat then tak fikir lama My terus order. Dalam masa kurang 2 minggu je Mini Signage tu dah selamat ada dalam tangan My! J Thanks Farah for fast respond! Yu ols kalau nak order bolehlah ke webpage beliau di http://www.scrapaperclip.com/ atau ke Facebook beliau: Farah Diyana. Selain mini signage, Farah juga mengambil tempahan untuk pelbagai produk lain! just check it out there for further info oke!!! J

Owh oke.. how I’m thinking of… How to decorate this guestbook corner? My nak letak gubahan bunga.. Tapi My tak reti nak gubah bunga.. Nak beli… tapi bunga macam mana? Ada ke kedai bunga.. tapi takde idea langsung! Ahhh sangat tak perempuan lah kau My… takde seni langsung dalam diri…demmmm.. -..-’

hurm.... !

9 comments:

Anum said...

sgt cantik

ZYASH said...

Wajib buat buku ne, sebab nanti besok2 gigi tinggal gusi, leh bukak balik tunjuk kat cucu cicit...hehehehe

Liyana said...

sgt cantik! good luck! :)

Gimi said...

CantiK!

mas saari said...

cantik! akak dulu takde pun guestbook, yelah zaman batu lagi masa tu..

ainasuhana said...

cantik kan.. nak buat jugak. tp kalau kat kampung macam tak sesuai pulak.

farahD said...

syg, sy dh link you jgk to my entry kat my website yea =)

Thanks for the entry and appreciation =)

Cik Azizah said...

bestlah..order dgn farah yer...hehe jijah nak letak guestbook gak..tapi xde idea pon..adoi....ape2 pon xbeli lagi..

Anonymous said...

buy tramadol next day tramadol with vicodin - buy tramadol online visa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers