9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, February 9, 2012

Gambar kahwin? Errr….


My teruja sangat nak share gambar kahwin My dekat yu ols tapi silalah sedia maklum bahawasanya official picture hanya akan dapat dalam 2/3 minggu lagi iaitu sebulan selepas majlis di rumah mak abah My haritu. Biasalah tu kan kalau official photographer konfem-konfem lah take time sikit nak dapat gambar.

Gambar-gambar kahwin dalam simpanan My banyak je tapi semuanya My dapat daripada koleksi kamera kawan-kawan dan adik badik My. So tak syiok lah nak tunjuk gambar kahwin daripada tangan-tangan yang tak professional ni kannzzz hahaha.. Jadi diharap dapat bersabar ye dapat je gambar daripada official photographer nanti My share kat yu olsss… J Tapi kalau rasa-rasa gatal tangan My nak share beberapa gambar yang ado ni My share hoke… J

Sebagai permulaan…..
terimalahhhhh....tettttt...:D
*ni gambar time nak tunggu nikah. dah lah enchek hasben datang lambat... so terjadilah macam2 adegan dalam bilik tu...-..-'

ok tunggu entry laen plak ye. nak kije. ok bai!


8 comments:

cantekk said...

mOnteLLL!!!!!! =D

uMmI NuR aIn said...

santek...selamat pengantin baru..:)

Liyana said...

comey nye.. slmt pengantin baru, cpt2 la update entri :)

Cik RoSs said...

Selamat pengantin baru...

Terkojut tengok gambar tu.mau lari mak mertua...hahahhahaa

mas saari said...

heheheeee... comel je buat muka camtu!

KAMIHIDUP said...

errrr.

kayrul-shah said...

betul2 geram tue..hehehe

putribongsu said...

yaAllah...kak melahhhhhhhhhhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers