9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, February 28, 2012

Oh! Belog

Heeeeee~ hai hai hai... ok fine fine everyone is getting bored of dropping by here kan kanzz... :D Phewwww! baru dapat singgah ke belog dek kerana kekangan waktu... Waktu tak tunggu kita dah sekarang oke! So we need to utilize our daily 24 hours sebaik-baiknya!! 

Last weekend i went back to my hometown... After a month married... Sadly, balik bujang sob sob. Enchek suami kena kerja plak last saturday so nak tak nak baliklah sorang-sorang. naik train, malas ah drive alone penat. Macam kelakor pun ade sebab balik sorang-sorang pehtu act pun macam b4 kawen... pas subuh sambung tidur sampai kul seploh dengan mandi lambat nyaaa... hahahaha... mak tengok pun geleng pale pehtu leh cakap 'macam tak caya lah My ni dah kawen...' kikikiki...

Ok make it short... last saturday gi wedding ex school mate dekat segamat... takde ke mana pun memang dah niat nak balik dari last month sebab nak pi wedding kawan tu and hantar laptop adik yang My hantar repair kat sini. last minute enchek somi plak kata kena kerja then takpelah My balik sorang... Balik KL Ahad malam... sampai rumah pun dah lewat... bersih-bersihkan badan then terus masuk tidurrrr

Yesterday, Isnin dan hari ini I went to training kat Grand Millennium di Bukit Bintang. lady boss suh pi training ni. Topic? Advanced Customer Satisfaction Measurement... memang advance sangat kauuuu.. I learn lots of things there... especially about Customer Satisfaction Survey... cumanya, ianya terlalu 'heavy' untuk di apply in my company. Seyesly! thats not my expertise! If my boss wanna me do 'more' they need to hire third party for handling it (survey). seyes kauuuu the real way to collect data, analyze and bla bla bla is more complicated than i have ever done. It could be no problem for a statistician... seyes!

But then, the training? Seyesly... Great!! The trainer and all the inputs that he deliver is good and easy to understand. Mr Ali Kasa, non-malaysian... tak sure where he come from.. lebanon? maldives? entah. Ah yang penting kalau company korang hantaq pi training kalau trainer's name is as above.. tak rugi korang pergi! He's from Egnatia Academy. oke pls take note...:)

And now... I'm home! Di samping laptop dan enchek somi terchenta hehehe.. Esok masuk opis! perghh rasa macam hari Isnin plak esok... wednesday bluesss...-.-'

Ok itu lah aktiviti saya beberapa hari ini... Nampak macam 'alaaa apa je yang kau buattt...' tapi sebenarnya as I said... time is running fast nowadays... 24jam pun tak cukup tahu! T___T

.. Tapi itulah tanda-tanda akhir zaman kan kan kan.... *insap..~ T__T

ok guys... till then!

nota kaki: eh eh...! gambar wedding from official photographer dah dapat tau! hehehhehehe...~

5 comments:

GBM said...

a'ah.. GBM pun rase pantas je mse berlalu sejak masuk u ni. pejam celik pejam celik.. kenkadang xsempat nak pejam.. tgk2 dah siang. haihh

diana said...

memang pun..
pejam celik pejam celik tak cukup rasanya 24 jam tu..
banyak benda lagi nak kena buat..

kay_are said...

betul2.. memang nampak gak mase berlalu ngan pantas sekarang ni..

Hafizin Jamil said...

mesti best dapat dok disamping suami kan??hehe..tak sanggup nak berpisah

mas saari said...

masa memang pantas berlalu, kadang2 tanpa kita sedari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers