9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, February 8, 2012

Working Mood Searching...

Assalamualaikum everyone!! J

Heyyy heyyy wake up wake up!! Holiday was end!!! Haaa korang baru cuti 4 hari dah lemau semacam nak naik keje an an… cuba bayangkan how I am feeling after almost 1 month bercuti!!! Demmmm… L

Nak nak malam tadi susah sangat nak tidur… seyesly! Pukul 12 tengah malam My dah rebah kepala atas bantal sementara enchek hasben sempat lagi makan maggi akibat kelaparan padahal dah makan banyak kotttt sebelum tu.. (nampak benau bini tak masak ye banggg)… tapi sampai enchek hasben masuk tidur pun My tak boleh nak lelap mata. Puas guling sana sini.. suh hasben tepuk-tepuk, polok-polok dah boleh polok-polok jangan mare aaa...tettt...:D tapi tak jugak mahu tidur.. bila dia terlelap My kejut dia balik suh tidur kan My dulu… Sudahnya dia je tidur nyenyak sedangkan My tidur-tidur ayam.. tatao la nape tak boleh nak lelap! Tup tup alarm dah bunyik sedangkan kepala sangat berat akibat tak cukup lena! Uuwwwaaaaa gagahkan gak diri bangun walau tak rela… sob sob..

Alhamdulillah.. masih ingat jalan nak ke opis..:D Walaupun agak lemau tapi My semangatkan gak diri umpama baru fesday masuk kije hehe. Dek kerana tempat tinggal lebih jauh sekarang makanya pagi tadi My merempit dengan enchek hasben. Jam 7 pagi dah gerak dari rumah takut kelambatan. But then before 8 am dah sampai ofis erm so esok bolehlah gerak lambat sikit kot. Baru-baru lagi ni kena tune sikit time tu kan.. Nak travel naik komuter belum bersedia lagi.. drive?? Owh nooo awal-awal My surrender oke.. Dulu duk kepong pun layan jammed macam hape inikan dari serendah? Silap-silap dekat traffic lite dekat dekat rumah tu je makan jam baru lepas tau..-.-’

Masuk opis dapat almost 100 unread email! Erkkk~ banyak benda tak hapdet… satu-satu den baca… fuhhh… sebelum majlis tu ada gak bukak email pastu dah kawen langsung takde masa nak bukak email sampai failed lah bila nak login balik pastu. Rupanya password dah expired… yela cuti dekat sebulan kottt mau tak sampai due expired dia kannnzzz…-.-’ Hurm.. so what next? Konpem boss tak kasi chance lah pasni.. Tasks will come soon!!! fuuuhhhh harus bersedia jiwa dan ragaku….

Untuk permulaan, kena check on task yang pending… n… seperti yang dijadualkan.. weekend ni kena attend company teambuilding yang boss dah arrange kan! 3 hari 2 malam hoke…L so kenalah laki den tido rumah omak dio… sorry sayang… sayang laki tinggal-tinggalkan heheh…:D lokasi? Entah. Dengarnya macam kena pergi Janda Baik… will see…. yang penting… kehadiran compulsory hoke. Cuti dah lama kannnzzz… so no excuse…:D

Apa lagi apa lagi… hurm… owh ya! Big Day hapdet?? Hehe.. coming up soon!! kerja dulu oke.. ^___^

Till then!

5 comments:

iz said...

untung ler cuti lama .. hehe

Huzaina Hashim said...

SALAM KENAL....UTUNG DPT CUTI LAMA KAN..SELAMAT PENGANTIN BARU...SEMOGA BERBAHGIA SMPI KE HUJUNG NYAWA,,AMIN...:-)

mas saari said...

ok.. back to work! heheheeee
mesti sangat lemau kan sebab dah lama cuti! tengoklah nanti bila cuti bersalin pulak... 2 bulan, lagi lemau nak kerja!

YanaMIB said...

hamboih lama btol honeymoon..haha welkam bek to work! =)

nur chahaya abadiey said...

salam..cuti lame memg best kn..tp ble nk start blik..hadooi..donlod punye donlod mood tue.kdg2 kene byk kli cuba bru bjaya..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers