9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, February 13, 2012

Wedding Review | Hantaran Koboi

Kenapa hantaran koboi? kikikiki~ Untuk pengetahuan korang, hantaran kawen My buat sehari sebelum majlis! Giler kauuu kelam kabuttt... Awalnya kakak ipar yang duduk di perlis volunteer nak tolong buatkan tapi dek kerana tak sempat gara-gara dah bersalin anak ke 2 makanya dia hanya sempat buatkan bunga perhiasan untuk bekas hantaran dan bahan-bahan hiasan lain. So... Dia bawa balik ke rumah mak dengan bekas hantaran yang masih belum complete laaaa.... Sudahnya My dengan kakak-kakak bertungkus lumus menyiapkan pagi sehari sebelum majlis tu... -.-'

My dahlah kepenatan... dengan hantaran tak siap lagi.. tangan ni dahlah tak kretip.. den main bedal jek buat.. selebihnya serah kat kakak dan kakak ipar ngee~ Hantaran sekarang ni gubah-gubah isi dalam tak bape glemer dah yang penting decoration bekas hantaran tu... kalau decorate dah oke isi dalam tayah nak gubah sangat pun dah nampak oke.. kikiki... 

Hantaran semua ni main letak-letak je nih... gam sana sini sikit pap! siap... haha.. barang-barangnya pun simple jek sebab laki den ni memang simple sangat! -.-'

silalah menjamu mata dengan hantaran koboi ku...kekekekekeke~
wallet & belt... hias bekas hantaran n kotak je sudeyyyyy~
Kek hantaran sponsored by Abang sulung My...:)

ikat reben... letak bunga... siap! :D
sikit beno barang nye punnnn... letak2 je la... ni  Kak ngah My yang decorate haha
Quran dah banyak sangat so My gantikan dengan ensiklopedia solat... Quran dah banyak sangat...
Sejadah as usual... lipat2 jek haha
laki den tak suka baju melayu so bagi t-shirt with jeans...
Letak coklat dalam balang, hias sudeyyyy~ inspired by ex B2B, Ekin.. :)
haha malas punya pasallll beli limau sudeyyyy~ kena plak dengan theme color & sempena CNY....:D
Amacam? simple je kan? nak bagi gadget? heh tak mampu lah den woiiii... buat takat mampu jekkkk....-.-'
yang ni hantaran enchek suami bagi kat My. pun simple2 je. kakak2 dia buatkan My tak reti  hehe.
Bakul tu reuse balik bakul yang My bagi masa bertunang hehe... :)

Till then!

6 comments:

K O R I E said...

selamat pengantin baru kak ^^

mas saari said...

walaupun koboi tapi tetap cantik... lagi puas hati hasil tangan sendiri!

Cik RoSs said...

Cantik dan simple hantaran My ni.Warna kegemaran saya plak tu!

..ika itu aku.. said...

koboi2 pun cantik!! =)

nur amalina athman said...

simple but nice..:)

nur chahaya abadiey said...

salam..wah cantik semua...tambah2 oren/limau tue..chumell..hehehe.

nur teringin nk prepare sume brg hntaran nur nanti by myself...tp rasa2 mcm xkan smpt kan.[even tarikh kawen pon xtaw ble].ea larh org ckp law nk kwen ni mcm2 nk kene wt..x menang tangan kot....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers