9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, February 9, 2012

Wedding Review | Kek Kahwin

Kek kahwin My tak payah susah-susah nak mencari sana sini. Recommended oleh kakak My sendiri. Kawan dia dari JB, Kak Nazliah. 2 bulan sebelum majlis My contact kak Nazliah siap-siap survey harga. My pilih kek krim biasa je sebabnya kalau order yang UP sket kang bukan den meraso pun kannzzz… Lagipun kakak My pernah order kek biasa tu katanya sodap gak. So, dah booking early.. 2 weeks before majlis My hubungi kak Nazliah semula to remind her. Luckily, dapat harga murah je… 3 tingkat. dua level untuk cupcake 1 level untuk cake bolat 1.5kg. siap tolak harga sewa stand cake.. J

Perihal kek kahwin ni memang My tak risau sangat sebab semuanya kak Nazliah settle siap delivery sendiri dan pasang siap cake tu tau. Yang My tahu My survey, order, bayar… tup tup hari majlis kek dah ado sebabnya My handover tugas tu pada kakak My. Mak kak Nazliah tu duduk kat segamat gak so hari wedding My tu dia balik dan alang-alang nak ke majlis My tu la dia delivery sekali… J

FYI, kek ni My rasa secubit je! Itupun masa majlis potong kek pengantin, enchek hasben suap. Habis je majlis kek, cupcake semua losap! Kawan-kawan+sedara mara bedal… demmmm… tak tinggal langsung..-.-’

Overall, My puas hati sangat dengan kek kahwin hasil tangan kak Nazliah ni. Ramai cakap kek sedap tu pasal lah licin tinggalkan stand cake je…-.-’ Decoration pun nice… pendek kata… terbaek!! J

Berminat? Boleh hubungi Kak Nazliah di Laman Blognya di Imanscakecentre atau Facebook Kak Nazliah. Rasanya sekitar JB atau Segamat je lah kot yang boleh order hehe.

Eh dok citer jek mana kek nya? hehe... nak tengok ke?:D




























cakap comel sekarang! heee~

Thanks Kak Nazliah! J

7 comments:

nur amalina athman said...

kek dan cupcake itu sungguh comel..:)

KAMIHIDUP said...

cantiknya kek oren. :)

kayrul-shah said...

cantik..terliur tengok cupcake

dyabunga said...

comel lah cupcake tu..

mas saari said...

sangat comel!

Hunny Kitty said...

kek oren yg comel

Anonymous said...

salam, nak tanya d mn sis beli cake stand yg mcm tu?
kalau boleh saya nak order?
kalau boleh tlg email saya k....
ctintan29@gmail.com
tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers