9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, February 13, 2012

Weekend @ Janda Baik

Assalamualaikum…. Good day yu ols! J

How’s weekend? Great???? Grrrr jelesnyeeee…. Yelaaa weekend My tak sebesh weekend yu ols… sob sob…

Weekend yang lepas ni sepatutnya menjadi weekend pertama My sebagai isteri di rumah dengan enchek hasben. Sadly… atas nama tanggungjawab terhadap company dan boss.. My ke Janda Baik, Pahang mengikuti teambuilding selama 3 hari 2 malam… Walaupun agak sedih tapi takpelah. Lagipun cuti kawen dah lama so why not support my boss by joining this rite. Tak sedap plak kalau tak join sebab ada a few staff yang cannot attend tak besh lah kalau event kekurangan participant kanzz…

Compared to last year punya teambuilding.. kali ni lebih adventure. Kalau tahun lepas kami hanya berkampung di KL, menginap di 5 star hotel, Sheraton.. dengan aktiviti yang tidak begitu berat tapi this year… full of outdoor activities… dah macam teambuilding masa My mula-mula kerja plak.. demmmm… Bukan apa.. penat badan… T__T

Lokasi teambuilding di Janda Baik, Pahang. Kami bertolak petang Jumaat lepas bekerja. Kurang sejam je dah sampai destinasi… Tempat menginap? Seri Pengantin Resort. Perghhhh sentap habes den bila sampai sana… Mulalah rindu kat enchek hasben… -.-’ Lokasi penginapan tu biasa je. Indah khabar dari rupa. Dapat bilik pun kechik habes.. dah macam motel…-.-’ Makanan? Boleh tahan… ada yang sedap diterima tekak.. ada yang suam-suam kuku je… Resort ni sesuai untuk penginapan by group je.. pengantin??? Kena bawa family pengantin sekali lah ye… heeee 



Kebanyakannya buat fizikal activities… Paling mencabar, panjat bukit ke air terjun lata tampit… 45 minutes hiking hoke! Turun bukit lutut menggigil der…grrr…. Tapi air terjun kat atas tu memang mabeles. Nak je mandi sekali tapi pakal lah ramai lelaki… kang tersembul yang tidak sepatutnya plak kalau join skali…-.-’ yang paling tak suka? bila bukak-bukak kasut ada darah kat kaki! Demmmmm pacat!!!!!!!!!!!


demmit! demmit! terpaksa buat...T__T
Sampai KL semalam around 3 suku.. enchek hasben ambil kat bawah ofis hehe…Badan sakit-sakit woooo dah lah hari ni koje… sabar je laaa.... sob sob...

Weekend korang gi mane plak?? Berjimba-jimba ke??? Fine fine…-.-’

nota kaki: badan makin gemok!!! ape nak buat ni? sob sob

4 comments:

mas saari said...

bestnya! akak suka kursus camni..

Anum said...

seronoknya xtvt mcm nie

Huzaina Hashim said...

salam kenal...bestnya..minggu lepas hubby akak ada bengekl kat janda baik juga...Teratak Malaya..hehehe:-)

Diana @ bilakukatacinta said...

best xtvt cam gini..dah lama D tak join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers