9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, February 22, 2012

Wedding Review | Guestbook Corner

Guestbook a.k.a Buku Tetamu merupakan salah satu angan-angan My untuk majlis kahwin. n yes… I did it hehe… Seperti yang My ada beritahu di entry Persiapan Perkahwinan: Guestbook aka Buku Tetamu , Guestbook My di order dari Cretive ByLynda and another one sponsored by my ex senior, Kak Anna… Thanks for both of them! J

Guestbook Corner telah My hasilkan sendiri. Pagi-pagi majlis tu lepas subuh agak-agak dah terang sikit terus My setting meja guestbook sebelum get ready untuk make up for nikah. Rumah laman kampung je bukan taman perumahan so puaslah dok cari part mana yang sesuai nak letak guestbook dengan banting hehehe. Abang My cakap letak dekat dengan meja makan beradab… tak pun dekat dengan mak abah duduk nak salam tetamu… hurmmm pikir punya pikir… tak sesuai nanti orang crowded plak kat kawasan tu langsung tetamu malas nak write wish kan… So idea reject before we decided to place it at betul-betul kat entrance. Kira-kira dekat dengan pintu gerbang tu laaa…
To get guests’ attraction… My letak candies, sweets kat keliling guestbook tu. So nampaklah meriah sket kannzzz… Banting plak My letak kat depan guestbook tu. Kiranya kalau guest datang kat entrance tu bleh nampak lah banting tu hehehe.
So…amacam? Bolehlah kannnzzz daripada takdo hehehehe.. kira ok lah jugak kan daripada hire vendor buat guestbook corner atau candy buffet mahal-mahal ye dak hehe. Mini Signage tu yang My order dari scrapaperclip. Thanks Farah! 

Thanks kat kengkawan yang wrote wishes dalam guestbook tu! My tengok gambar diorang kemain posing kat meja guestbook. Candies atas tu semua licin tak tinggal sikit pun tau hehe.. so kiranya berjaya lah jugak attact diorang ke meja guestbook tu kannzz?? Bijak tak My? Kikikiki…

Korang kalau nak kawen buatlah guestbook ni… tak rugi pun! Kengkawan pun mesti berebut nak tulih ayat-ayat nakal dalam tu hehehe… n kalau diorang penat nak tunggu pengantin dok posing sana sini blehlah diorang membuat onar di situ hehehe… J

K tu je... babai..:D


nota kaki: tak sabar nak tengok gambar kawen dr official photographer weekend ni!!! ^___^

6 comments:

Almade Nespesor said...

comelnyaa. siap ada guestbook lagih ^__^

Cik Embun said...

waa~ suka laa... nak kena letak dalam wishlist kenduri kawin jugak nih... hahahaa... *berangan jaa lebih...

Cik Embun said...

waa~ suka laa... nak kena letak dalam wishlist kenduri kawin jugak nih... hahahaa... *berangan jaa lebih...

✿MisS NadRAH♥ said...

comeyla buku tu=)

mas saari said...

cantik sangat hiasan meja guestbook tu...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Huhu nice.. :)

Entry Terbaru : My Baby Girl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers