9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, April 8, 2012

Berwajah Baru! :)

Hey yu ols!!!
Ingat tak My pernah beritahu My dah bukak Online Shop....?
Alhamdulillah... masih beroperasi...
sikit-sikit lama-lama jadi bukit betul tak...
as I said.... Don't give up!

Anyway, baru-baru ni Cik Bulat ada jual template RM10... so, alang-alang blogshop My tu agak huduh kannnn why not My bertukar...:)

So there you are......
Simple tapi My berpuas hati. Untuk permulaan perniagaan ni oklah..:) Untuk review penuh sila lah berkunjung ke sana! :) 


Untuk lebih banyak produk silalah ke Facebook Page juga ye...  sini-----> KLIK

Masukkan juga banner Fingertips Shop as one of your online shopping blogshop list! :)


Thank you thank you thank you for your support!! ^____^

2 comments:

mas saari said...

moga bisnes my maju..

Mizz ErMa said...

free2 nanti boleh ler sy p cuci2 mata kat sana..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers