9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, August 10, 2012

Malware Removed!


At last…. Berjaya juga menendang keluar malware yang telah mengganggu gugat belog kesayangan den! Rather than check in edit html… bloglist… pls also check at your other gadgets okay! Kenapalah tak terfikir langsung walhal gadget tu adalah first gadget kat menu bar belah kanan tu.. haih~

Mahaplah sebab lupa nak printscreen menda alah tu… tapi selepas mendapat petunjuk daripada blogger NajihahFara melalui komennya, suggest untuk refer ke blog Nurul Yui yang juga pernah mengalami nasib yang sama.. yang bestnya… malware url link yang kena kat belog beliau pun sama dengan malware yang ada di belog My iaitu fastonlineusers.com! oh… Thanks God!!!

So.. kalau nak tau camne nak remove malware silalah ke belog Nurul Yui ataupun google sahaja pasti ramai yang dah buat tutorial pasal menda alah ni.. n ada banyak cara nak remove… so, tak payah lah den susah2 buat tutorial ye dak… kikikiki~

Welcome back my belog!! Mohla singgahhhhh hahhahahaha… J

Till then!

5 comments:

YanaMIB said...

yeyy welkambekkk..=P

Anum said...

yezaaaaaaaaaa welcome2

najihahfara said...

sama2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

makin ramai blogger terkena..

alhmdulillah dah settle kan sis =)

Pembawa_Wacana said...

tahniah! (tetibe) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers