9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, August 1, 2012

Mood Disorders


google~

I am not in the mood of working today. Dah beberapa hari ni asyik muntah je selepas sahur. Dunno why… Ingatkan sebab teguk air banyak sangat. So My kurangkanlah minum air selepas makan.. but still harini isi perut tu nak keluar jugak. Cuba tahan.. tapi dia keluar jugak sampai habis. Huh…. Punah sahurku…. Sekarang kat office pun masih rasa loya tapi dah takde isi perut yang nak dimuntahkan dah…-.-’

My bukan apa… My bersusah payah senanya semangat bangun sahur demi nak isi sesuap makanan dengan harapan perut yang membuyung ni tak meragam. Sakit kepala tak berlarutan… Sekurang-kurangnya dengan bersahur dapat tolong My bertahan sehingga berbuka… Bila perut dah kosong macam ni.. badan pun flat… nak kerja pun arghhh…. Perut jangan cakaplah belum gerak gi keje lagi dah krak kruk krak kruk…. Kecewa okay! Ya Allah… mampu ke bertahan ni… L

U know what? Senanya My dah ponteng sehari puasa haritu… Sebabnya? Tak tahan sakit perut sebab muntah ni la…-..- Tu yang agak terkilan tuh. Sekarang ni tengah berjuang demi perut terchenta+cuba bertahan demi nak dapatkan puasa penuh sehari… Harap bertahan. Tolong lah wahai perut dan baby… kita cuba bertahan k sayang…. L

What’s now? Buat keje laaaaa… grrr


6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Alahaiii....rehat rehat ye..

Anum said...

take care

mas saari said...

kalau tak larat jangan paksa diri my, nanti bahayakan kesihatan baby pulak!

With Julia said...

Dear...jgn push sgt ur self...x baik taw...if xleh sgt rasa baik berbuka...lebih afdal dari seksa diri dan baby...Allah maha mengetahui niat kita dear...:)

hayati hashim said...

alahaiii sian pulak..
jgn paksa diri sgt ye..
klu x tahan, xpe.. kitakn dberikan ruksah oleh DIA.

Gadis said...

kuatkan semangat yer My..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers