9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, January 7, 2011

Induction : 5th Day Atkins

Salam..


My 5th day of Atkins! What are the menus?


Breakfast - Seperti biasa... telur separuh masak 2 biji. nak buat macam mana, itu je yang termampu ngeh3..


Lunch - Bawa bekal ikan jaket goreng + sayur goreng (konis, bunga kobis, brokoli), Nampak macam tak cukup then ikut kak sue pergi food court tambah plak telur goreng hancur + tauhu sumbat... ngee~


Petang tadi before balik I dengan kak sue pergi gym. Dah lama plan nak pergi baru harini mission tercapai hehe. Nasib baik tade orang so bolehlah we ols main semuanya! hahaha. Gym tu free je company provide besh kan kan. Pasni nak pegi lagi oke!

Then lepas habis bermain dan berposing di gym we ols singgah Dinner di 'the threats'.
Dinner: Tauhu sumbat 3 ketul + telur separuh masak lagi 2 biji hehe... 

Nampak tak muke kepenatan tuh! hoho



Ops air masak tak lupa oke! terkencing kencing i youuuuu!!


Till then!














**Takziah buat kawan terchenta adilah hamid dan keluarga di atas pemergian ayahanda tercinta ke Rahmatullah awal pagi ini. Moga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya. Al-fatihah~

3 comments:

putribongsu said...

takde gmbr ke?? heheheeh

mynameismy said...

lum masukkan hahahaha. ade gambar menu dinner jek. bekpes+lunch lupe nk snap daaaa...

mynameismy said...

putri bongsu:dah ade gambar!;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers