9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, January 8, 2011

Induction : 6th Day Atkins



Salam


My 6th Day!!! Bangun pagi pukul 9.30 am.. bukan terlajak subuh oke.. sengaja kunci jam lambat sikit since Allah bagi cuti..;) Owh itu tidak bermakna anda boleh mengambil kesempatan dengan membuta sahaja oke. Eh tapi kira oke la I bangun awal what.. daripada matahari atas kepala baru nak bangun ape cer an an.. hehe.. 


Okay rutin biasa di hari sabtu@tidak bekerja@tidak pulang ke kampung halaman menemui ayahanda & bonda.. rendam baju.. bagi noty makan.. kemas bilik yang serupa tongkang pechah.. (tidak kemas tidak bermakna selekeh@pengotor oke!) then mandi-mandi dan basuh baju. Owh bukan itu sahaja. I masak juga oke.. huhu. before this I jarang sangat masak. Selalu makan luar je hehe. Tapi hari ini tidak lagi..semua kerana Atkins..^_^


Untuk breakfast seperti biasa.. Half Boiled Egg 2 pcs..T_T Sebab macam dah lewat so malas nak masak yang heavy sangat. lepas mandi dan basuh baju goreng ayam dan sayur kobis untuk makan tengahari.. 

And then boring so lepaking dengan fesbuk je.. lepas zohor si dia ajak tengok wayang (eh sebenarnya saya yang ajak dia haha). So, we ols pergi JJ je tengok Damping Malam arahan Ahmad Idham.. biasa-biasa je oke.. bagi bintang 2/5! tak seram pun (tapi tutup mata jugak ngee~)..


Before 7pm dah balik rumah.. before mandi I berdansa dulu oke! hehe. Dulu ada beli dance mat. Mula-mula nak beli punyalah beriya. Dah beli berapa kali je menari atas tu haha. Berabuk sudah.. So this time baru nak mula balik. Dah berpeluh sikit.. rehat-rehat baru mandi.. esok menari lagi oke! ^_^


Before 8pm I makan ayam goreng 3 ketul. Lunch tadi memang masak lebih sikit so dah tak payah masak haha. 


Air masak jangan lupa minum banyak-banyak oke.. (Selalu lupa nak minum hish)


Ok till then!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers