9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, September 1, 2011

Raya ke-2 dah? hurm..

Salam korang..

Kejap je dah raya ke-2 kan? Mesti ramai yang masih dalam mood raya tu. My? Masih di rumah mak abah, tadelah tak kuar langsung. Petang semalam ada gak kuar beraya dengan kawan sekolah dapatlah beberapa buah rumah. Petang tadi plak ikut mak abah ke rumah sedara yang terdekat sebelah malam plak gi beraya dengan kawan-kawan lagi tapi group lain plak maklumlah member ramai hoho.

Esok punya aktiviti plak pulang ke kampung mak di Kluang,Johor. So barulah dapat jumpa sedara-mara kat sana nanti. haih letih.. penat. migrain dari sebelum raya pun tak hilang lagi ni. Walaunpun dah raya ke-2 tapi rasa macam da lama raya kan? Rasa tak best pun ada sebab raya tak semeriah dulu. Lagi best bulan Ramadhan plak. haih kejapnya puasa kan.

Hurm tahla mungkin sebab My belum berjalan sangat tak tu pasal boring kan. Tengoklah esok lusa camne kot mood tu datang kot huhu.

oklah ngantuk sudah sok2 sambung. nite

via android

t

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers