9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, December 7, 2011

Persiapan Perkahwinan : TQ Calendar

Dekat entry VIP Doorgift sebelum ini My ada post pasal TQ Calendar yang My order as additional doorgift. Semalam TQ Calendar tu dah selamat sampai ke tangan My huhu… Oklah… nice.

So, sekarang ni My tengah fikir nak bagi macam mana benda ni erk? Sebab My nak bagi souvenir kat kawan-kawan nanti macam ni:
contoh~
So, no box no container for above item just bagi macam tu je. Tapi TQ Calendar tu nak bagi macam mana? Tak kan nak lekatkan kat glass jar tu plak..-.-’ I think of TQ Calendar tu nanti nak letak atas meja guestbook so that people boleh ambil je kat atas meja tu. Selebihnya nanti nak letak dalam doorgift bag yang mak sediakan untuk tetamu-tetamu lain sebab TQ Calendar tu memang My order banyak pun. Hurm.. untuk kawan-kawan ni musykil plak camne nak buat.

Do I need to buy box/container for the glass jar? Adehhh plan asal nak bagi je glass jar tu macam tu je.. But then? Entahlah. Kalau My beli container dan letakkan glass jar dalam tu..kang orang tak nampaklah glass jar tu so sia-sia je bagi doorgift tu..-.-’ I thought nak beli container yang transparent tapi My tak jumpalah anybody yang jual jenis transparent. Memang susah sangat nak dapat… hurmmm so how??? Bagi je glass jar n TQ Calendar macam tu je ke??macam tak proper la plak… adehhh~

TQ Calendar yang My order tu adalah seperti berikut:
front
back
Size dia sama macam business card. wallet size.. :) So kira oklah kan nak bagi Calendar lagipun majlis kan bulan januari hehe...

Tapi tu lah camne nak bagi sekali dengan glass jar kat atas tuh....

hurmmmmm... thinking~

6 comments:

Anum said...

ok la.. org leh tgk selalu

mas saari said...

comel2...
letak dalam satu beg ke, ok gak!

Sunah Sakura said...

seronoknye tengok my buat persiapan kawin.... :)

KAMIHIDUP said...

cantik. :)

azam said...

good idea...jarang2 org baut kan...pos kat akak satu yer...ehehehe

NiSha said...

tebuk lubang pada calender poket tu ikat ngan reben pada kain penutup glass tu.. jadikan mcm price tag pun ok juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers