9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, December 8, 2011

Time is Running Out


Demmm… macam mana lah boleh tertinggal henpon harini. Memanglah ada henpon lagi satu tapinya henpon yang tertinggal tu lebih penting daripada henpon yang ada ni.. grrrr.. Tu lah leka sangat tengok tibi pehtu kuarkan henpon dari beg dok online fb. Pehtu letak kat atas meja tuh pastu sampai opis.. takde!!! Sah terlupa masukkan balik dalam beg. Ahhhh golap duniaku tanpa henpon itu!!!! -.-’

My tak tahu nak tulih menda senanya. Just drop by here nak berehat-rehat. Hujung tahun ni agak free sikit. Sekarang just settle on design n printing corporate flyer, brochure, and ofkos calendar. Sementara tunggu on the design dari designer and approval from boss there is an empty time there! But then, free-free pun tak boleh duduk saje. Follow up dengan designer/supplier bila design nak siap, bla bla bla… December is going to end beb!! Semuanya perlu dilakukan dengan kadar segera. Sekarang ni time running very fast pejam celik pejam celik pap! Dah masuk bulan baru.. dah nak hujung bulan! n yet… my Big Day also is coming soon!!!!! Kurang 2 bulan je lagi ni… arghhhhhhh semakin terasa keserabutan dan debarannya…

Oke oke relax.. chill… ! fuhhh fuhhh

Wedding preparation? I’ll check on it later on.. I’m in what level.. Is everything done? Under control? Get you to know later oke! J

Till then!!! 

5 comments:

Anum said...

wish u all the best

Liyana said...

good luck taw, rindu plk rase nk buat preps kawen dulu, hehe

mas saari said...

memang hilang punca sikit kalau tinggal handphone ni..

fazrulnoor said...

ssh kan kalau hp xde

Selendang Merah said...

buat yg terbaek yew..

pasal hp yu kalau tak bawak memang rasa gelap dunia. sm penah terjadi gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers