9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, April 11, 2011

My dapat tawaran sambung belajar

Setelah beberapa bulan My graduated from UiTM dalam Bachelor of Business Administration (Marketing).. akhirnya My ditawarkan untuk menyambung pengajian di peringkat Master... So, camne ni?? Nak resign kerja ke?? Macam sayang je nak berhenti?? Kalau My berhenti kerja.. macam mana My nak menampung pembelajaran My nanti?? Takkan dah besar panjang masih mengharap pada mak dan abah? isk malu laaa...

So.. setelah berfikir sebarang dua saat akhirnya My menemui jalan penyelesaian.. My ingat nak terima je tawaran tu... Dan... akan terus berkhidmat di sini.. di mana tempat My mencari seperiuk nasi... Tapi, My kenalah buat part time jek. My nak buat sytle jarak jauh je.. siap esemen terus hantar kat prof thru web... senang kan kan??? dan bayarannya pun tak mahal... Alhamdulillah... bolehlah My buat shopping dan saving lebihan gaji bulanan tuh... 

Buat pengetahuan semua, My telah pun menerima tawaran tersebut.. dan pagi ini kuliah telah pun dimulakan!! secara online je...!! giler besh!!! Unibesiti tu memang canggih manggih dari semua segi.. My percaya tenaga-tenaga pengajarnya tiptop dari segala hal! dan calon-calon pelajarnya juga bukan calang-calang orangnya!!! y'ols nak apply pun boleh taw!! meh tengok page unibesiti tuh
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Untuk keterangan lanjut y'ols boleh kelik je kat gambar tu oke.. 
tak mahal pun yuran pengajiannya.. Ikut pada course apa yang y'ols amik. My hanya dikenakan bayaran RM68/sebulan (celcom berukband)... murah an an????

jadi tunggu apa lagi??? Apply la sekarang!!!!^_^
footnote:
Jadi follower My sekarang! cukup 500 sebelum 13hb Mei, 
My buat GA beli hadiah dari Ho Chi Minh!^_^


24 comments:

forever love said...

hahaha.. okie.. atq terkene.. hahaha.. atq dah masuk da.. dah lanjutkan pelajaran pun.. hihi

zieha hisham said...

haha , semalam dah terkena dekat blog bro framestone , so hari nie boleh gelak same-2 tengok orang len tekena plak WAHAHA =D

Faizal Fredley said...

OH DAMM IT...NAK KENA NI....HAHAHA

sueRAFE said...

ces. haha, sy pun baru daftar UBM ni :]

aniswany said...

ingt betol2 ada td T__T wuuuuu tipah tetipu

nelly said...

semalam baru masuk .hahaha

mynameismy said...

@forever love

yes!! oke. slmt maju jaya!;)

mynameismy said...

@zieha hisham

heheh...!

mynameismy said...

@Faizal Fredley

yes! yes!!! FF pun kena jugak!;P

mynameismy said...

@sueRAFE

hehe.jom wat esemen same2!;P

mynameismy said...

@aniswany

heheh. ade lg org terkena..;P

mynameismy said...

@nelly

heheh. bagus! study molek2 ye..;P

YanaMIB said...

hampeh my nih...dush! dush! dush!

Qaseh dalia adelia said...

grrrr qaseh pengetua haha

Kancilbiru said...

wahahah tak baik tau buat kami cenggini...:P

mynameismy said...

@YanaMIB

yana terkena jugak??? yeay!;P

mynameismy said...

@Qaseh

hahaha.. My dekan..;P

mynameismy said...

@Kancilbiru

terkena?? yeay! berjaya!;P

eik`S noName said...

masih xpuas hati nih....haahahahahahaahhaaha

putribongsu said...

cissss...baru nak marah sbb tak bgtau... lempang laju2 kang

mynameismy said...

@eik`S noName

haha rilex2..;P

mynameismy said...

@putribongsu

ngeh3. terkena gak??? kuikuikui~ ;P

::p0t pEt iLa:: said...

hadeh dah hampir2 nak apply..;(

Cik RendaNg Yg x REnDANg said...

aduh, aq tertipu!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers