9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, April 16, 2011

hari hujan patut sambung tidur nih

Lepas Subuh je terus ngadap laptop.. dek ketandusan idea nak post entry ape jadinya My mencari video Maharaja lawak minggu 3 iaitu malam tadi. (almaklum le rumah tade astro) giler besh kauuu!!! semua gempak2 kecuali Amir n R2... My tak tengok pun video diorang sebab tak sanggup...-.-' My tahu pun sebab ramai komplen kat fesbuk hehe...


Esok Bro Ben nak buat Gathering kat Alamanda.. macam nak join. y'ols join ke? mehla teman.. tadelah My kemaluan sorang2 heee~


My nak buat GA, y'ols tahu kan??? Tapi macam tade sambutan je?? Yela.. My bukan blogger ngetop macam BA, Ujang, Yuyu dan seangkatan dengannya... *puas dah pomot dari petang semalam... isk sob sob... (rujuk entry INI). Takpe.. kalau tak tade sambutan My buatlah GA tu... My oke je...^_^


erm okla... tade idea lagi pagi ni. nak smbung tidur dulu lah mana tawu mimpi idea nak post entry nanti hehe... hari hujan.... pergh! layan~ =__=

1 comment:

mungelily said...

hehe yup..ujan2 memang sedap sangat tdoo...sy pun tdo cukup2 sing td woo..

btw blog awk femes aper..hihi~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers