9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 1, 2011

My diiktiraf sebagai blogger paling meletop di bulan Mac!!!

Whoooooo sejak semalam dah beberapa kali My pengsan kerana kebatakan yang teramat sangat! Ops tapi pagi ni kena cover rasa batak tu sebab ada kat office an an.. hehe…

Kalau malam tadi Bro Framestone menjadi kawan My di fesbuk pagi ni plak?? My diiktiraf antara 9 blogger paling meletop terbabor di bulan Mac!!! Err bukan di dunia mahupun di Mesia lah tapi… di hati blog Faizal Fredley!!! Semalam blogger dot com.. harini pun blogger dot com wooooo…. Sape tak jakunnnn…@___@
Klik untuk pandangan yg lebih mesra alam
 Nak tahu lebih lanjut klik kat ENTRY INI oke…^_^

Atas permintaan, My dah pun letak FF dalam senarai Celebrity Blogger hehe… Bagi My bloglist sebelah ni semuanya otai2 blogger yang My buat reference untuk terus maju dalam bidang ni.. **pergh poyo giler hayatttt. Apapun, tenks FF sebab sudi backlink My salah seorang di situ…^_^ pssttt.. bila nak follow blog My plak? heeee...~
Pergh.. kombang semangkok den harini… senyum pun meleret sampai ke telinga~ Lalalalalalala~

22 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhhhh!

putribongsu said...

tak suka perkataan batak....cam gangster...tetibe*

Faziera said...

haha memang best dapat backlink ni..lagi2 kat blog yang pemes2..kan?hihi

jom terjah: wajib boikot, haha

eqhaZIN said...

wah! congrates my!
ble la agknye blog sy nkjd popular ya. hik3.

fyna said...

waaaa...beshnye...

Sunah Mohammad said...

tu diaaaaaa...yang saya teka siapa myzatul akmal abdullah tu taknak masukkan gak ke?? hahahahahaha~

mynameismy said...

@yuyu zulaikha

jeles tak jeles tak..;P

mynameismy said...

@Putri Bongsu

ahahahah.. batak=jakun... manja laaa...;P

mynameismy said...

@Faziera

besh2!!!;)

mynameismy said...

@eqhaZIN

hehe. boleh2 usaha jaya oke!!

mynameismy said...

@fyna

memang besh!! smpai skrg senyum smpai telinge..;P

mynameismy said...

@Sunah Mohammad

Haha... nanti2 nak tunggu otai2 yg meruntun jiwa br leh dpt entry! ngee~

Faizal Fredley said...

blushing...tiba2 pulak rasa segan duk sebaris ngn celebrity blogger lain...argh...nak bunuh diri jer rasa...FF dah follow..sorry lambat follow..heheh

nora said...

ni conferm senyum seminggu tanpa henti ni hihihi :p


ENTRY HOT : Nak Merajuk

mynameismy said...

@Faizal Fredley

@___@ owh terima kaseh!!!!
oke.. kamu layak utk terus berada di situ...^_^

mynameismy said...

@nora

ngee... tawu xpe...sengih smpai habes weekend..;P

shazika said...

wohaaa...

Along Usop said...

fuyyoo... eheh2... masuk list dah??.. nak gak bleh??.. =p


*tekejut jap tadi kuar pop up.. ingatkan ape la.. huuu....

lisa said...

cehh dia nak jugak selebriti tuu. hehe

mynameismy said...

@Along Usop

hehe.. My pun mentah lagi along.. apelah sgt bloglist tu pun..;)

My baru dpt jejak Along.. pasni kite kwn2 hoke! sok2 da ngam br masuk list!;P

... said...

as salam..
hoho~
tahniah kak ;)

mynameismy said...

@...

ws..
tenkiu!;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers