9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, April 2, 2011

selamat hari sabtu!!!

Hohoho...selamat pagi!! eh tolong skettt sape kate My baru bangun dari tidur tu meh sini My lepuk. Tak nampak berpeluh-puluh ni?? feeewwwwhhhhhhh... Baru je balik daripada taman layang2 Kepong.. watpe lagi? jogging la... Lepas je solat Subuh.. dok nampak akak2 housemate nak kuar.. tanya la nak pi mana.. **nampak pakai sports suit mestilah nak pergi bersenam kan!! huh? nak gi jogging??? nak itottttt.... dengan kadar segera My tukar baju suar segala dan follow diorang pi kuarkan peluh.... ho yeh...

Selalu My jogging kat Tmn Botani dekat ni je.. sekali pegi pusing tasik layang2 nih perghhhhh... mampuih den tak larat.... sik benti-benti je dah macam bas sangkut2 haha.. kakak dua org tu dah lepas ke depan.. pergh My yang muda ni pun pancitttt.... homaigoddd... nampak sangat lemak dalam badan nih memang dah tepu!!! yela... bersenam kejap2 pastu stop... dah kumpul lemak banyak baru nak bersenam balik!! 

Seyesly sekarang My rasa perut ni dah makin membulat mengalahkan orang mengandung dah 5 bulan!! uuwwwaaaa.... Pinggang dah tak rasa macam pinggang kerengga!!! tak boleh jadi!!!!! diet?? selalu kantoi!! kena jaga pemakanan!!! tapi macam mana??? huh! Minggu depan nak puasa!! pastu nak pegi gym 2/3 kali seminggu! tak kire!!! **nak tengokkkk boleh ke kauuuuu...tuih~

Aktiviti harini? hurm.. dah seminggu dok mencari baju apa yang sesuai My pakai pi ABPBH malam sok tapi tak jumpa2... ada yang berkenan mahal sangat! nak pakai gi ABP je macam tak berbaloi kang tah bile plak nak pakai. Tengok je lah baju2 yang ada ni.. dulu time belajar pakai time ada majlis2 besh je.. time ada dinner je... pastu?? tergantung macam tu je sebab tade majlis sesuai dah nak pakai... haih~ 

Tadi kakak2 housemate ajak bejalan ke KL.. tengoklah kalau ada jumpa yang berkenan nak sambar.. kalau tidak last choice.. My pakai je lah baju kebaya hitam yang My pakai sekali masa dinner time belajar UiTM dulu.. an an... heee

oklah... nak gi mandi!!! 

4 comments:

... said...

as salam..
selamat hari sabtu kak ;)

hehe~ pasni akak naik beskel. lahu je. hoho~
eh? gym? haha. habis la badan akak berketaq-ketaq macam encik ben. ekeke~

wah! muat lagi ke pakai baju dulu2? wah!
wah! ni menunjukkan berat badan akak tak tak berubah. kebaya ka ikut saiz. hoho~

@_@


yeah! dah update! baru dapat cuti @_@

http://fadzli-rt.blogspot.com

cik dila said...

hehe..rajin kak my jogging ekk!=)

mynameismy said...

@...

hello!
nk naek beskal pn xlarat la dek oi... tasik tu ade bukit...T_T
heheh. gi gym jgnla maen menatang yg leh bg bdn berketak2...maen lari2 ke.. bg peluh tu kuar huhu

baju kebaya tak ikut body punye harusla muat.. kalu fit mahu kena puasa 3 bulan dlu..T_T

mynameismy said...

@cik dila

kalau ade org yg mulakn dlu leh la follow klu nk diri sndiri yg sedar memang taklaaa hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers