9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 7, 2011

asleenda 1st Give Away

Nak join Give Away lagi. Kali ni di tagged oleh Azma, di organize oleh Asleenda

Jom tengok syarat2 GA:

1) mesti ada blog
Oke.. pass!!

2) WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang
Done! Tak percaya??? Isk. Ade bukti taw!

Haaa see see!;P 
3) TAK WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang
Tak wajib pun My nak follow gak! Dulik!;P 
4) buat entry bertajuk 'asleenda 1st Give Away'
Ye.. tengah buat la ni huhu

5) tampal banner tak seberapa tu dekat entry dan di sidebar..
pastikan link terus ke entry GA ni..
Done!!




6) tag 2 kawan, pastikan mereka tau tentang GA ni.

7) dah siap, tinggalkan link di entry ni yer..
Baiklah!

My nak hadiah!!!hehe..

Y’ols nak jugak?? Klik SINI hoke! Gudluck!!


Tarikh tutup : 8 April 2011


7 comments:

putribongsu said...

takmo takmooo

Dayana AZ said...

hii my :)
thanks tau follow blog dayana hehe,
my la yg rajin ni kan gi blog bro ben hehe :P

mynameismy said...

@Putri Bongsu

fine! tukar name!;P

mynameismy said...

@Dayana AZ

hello! welkam! hehe..
My pun slalu nampak kamu..;)

putERi-kAtEk said...

awk tersilap letak link entry segmen ni kat contest blog saya....huhuhuhu

as ♥ Leenda said...

ok cun..
gud luck..:)

il ya na said...

holaaa nanti i join k ;) peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers