9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 14, 2011

bertukar!!!

gara-gara tangan gatal dok godek-godek belog petang tadi habes widget sume berterabor!! layout pun hilang!! tak pasal-pasal malam ni dok buat balik!!

so.. ini je lah hasilnye!! oklah sikit daripada petang tadi kan.. **gaya macam baru je sign up blogspot! grrrr.. -.-'

Dah ar.. penat! nak tido! pasni nak buat header baru pulak!! **erk.. mahu makan masa 10bulan 10 hari ni...

Nak tempah ke tanak??? erm... ade mana2 blogger tutor yang free tak sekarang??? nak order plssss!!!

=__=

9 comments:

FaTin.FiRDaUs said...

sama la kita.. ~_~

forever love said...

nie ok dari tadi la kak

♥ norlida ♥ said...

hehehe..berterabur?tgk ok je..kiut je header tu..btw..ida pun br blaja buat header..kalo leh ajar ok jugak ^^

mynameismy said...

@fatin..

hehe. xpe, berusaha!!

mynameismy said...

@Atiq

hehe yela.. pnt taw buat blk isk

mynameismy said...

@♥ norlida ♥

ptg td yg berterabor ida. td br buat blk tu yg da ok sket hehe

Khuzrin Kamarudin said...

Pernah jadi kat saya gak.. menggelupur nak betulkan balik.. hahhaa..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

hehehe... lamenyer mase nak tukar tu dear... huhu.. dulu cik bunga ade offer follower utk free header, mcm nak tercabot jgk kepale buat header utk orang. huhu..adehhh, alhamdulillah dorang suke ^^ dearr, guna photoshop jek senang :) crop gambar yg kite nak then add b/ground blkg. simple jek kan :)


tiket wayang free, jom! :)
TIKET WAYANG FREE AJE!

Ujang9897 said...

aku tak pandai deko2 ni..roger cik bulat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers