9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 6, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

Seringkali My dengar nama Blogger DarkBatman di bibir-bibir entry-entry blogger-blogger ngetop di tanah air ini… Makanya hari ini terbaca lagi akan nama itu di sebut nyatakan di blog Nisa Kay.

Rasanya My pernah menjejaki blog itu sebelum ini.. Cumanya sepintas lalu dan lalu My pun berlalu.. erk~ So, hari ini tak mahu terlepas pandang lagi lalu My pun terjah menjejaki beliau. dan terus follow! Ye.. namanya tidak asing lagi dalam dunia blog. Dan My pasti.. dia juga blogger otai seiring dengan yang lain seperti yang terdapat di bloglist My nih. Dan secara rasminya, My nak senaraikan DarkBatman dalam ‘Everyday View’ bloglist My.. Lepas ni naik muaklah DarkBatman nampak My ke sane je… ngee~

Singgah2 je blog DarkBatman nampak plak dia buat Give Away.. haritu My ada gak perasan DarkBatman ada buat GA.. Tapi sebab tak yakin My boleh menang makanya My tak join.. tapi kali ni tanak terlepas lagi!! Dapat purse polo original tu beb!!
My nak! My nak!
So.. tunggu apa lagi… jom layan!!^_^
tepek banner dulu! ^_^
Teringin nak bersaing dengan My??? meh meh! klik SINI oke..^_^

Nak tagged 3 makhluk Tuhan nih



Tarikh tutup : 9hb April 2011

7 comments:

Ujang9897 said...

semoga tak dpt sbb aku nak..=)

Izyan Masri said...

MENARIK HABIS HABISAN NI.INSYAaLLAH JAP LAGI YAN JOIN.THANKS YE TAG !!! :D

mynameismy said...

@ujang9897

ni purse pompuan! ko tak boleh menang hoke. bluek

mynameismy said...

@izyan

baiklah! hehe

YanaMIB said...

gud luck my...


ehem..bg emel address my pliss..nnt yana send kad by emel je =)

Lulu caldina said...

yer nanti lulu buat..TQ atas ingatan *wink

CikBulat said...

erk.. tak buat dahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers