9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 22, 2011

Belog off – I’m away!

Time is running out! Sharp je 5.30pm My harus berkejar ke Stesen Bas Bandar Tasik Selatan untuk penerbangan menaiki bas pukul 7.00pm. Thanks God enchek tunang nak hantar kalau tidak sudah tentu My tak tentu hala dengan jammed nak beli tiket di stesen LRT untuk ke sana (Touch n Go dah rosak!!).

So… ini entry terakhir untuk hari ini.. dan sehingga hujung minggu ini… (will be missing you belog!).. kerana My akan pulang ke kampung halaman mak abah di Segamat, Johor.. Hampir 2 bulan tak pulang.. sebelum My bertukar jadi batu seperti si tanggang My harus segera pulang! Hehe.. Rindu sudah berlori-lori ku kumpul isk sob sob.. So… Mak.. Abah… here I back!!!

Ok y’ols! My mintak diri! Tolong bersihkan laman belog My ni ye.. hehe.. (ceh. Macam ada yang sudi berkunjung je..-.-’).. Selamat berhujung minggu!!!

Err… malam ni jangan lupa tengok maharaja lawak! Nabil, Jozan, Sepah, Jambu the best!!;)

**akan rindu pada enchek tunang jugak….T_T

2 comments:

eyna azmi said...

waitting ....

HonEyBuNNy said...

ok berita di terima..

hehe

take care...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers