9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, April 16, 2011

menjerit 4??? tak jerit punnnnn

Baru balik dari tengok movie! movie ape?? ni haaa
My pergi tengok citer ni sebab dah tengok Ujang n Yana review.. sorang kasi 8/10, sorang lagi bagi 4.5/5.... Bile pergi tengok??? erk~~~~~~ 


Punyalah konpius mula2 cerita tu. pastu kejenye bunuh.. mati.. bunuh.. mati... hampagas tol.. Mula2 suspek si Trevor ensem tuh pembunuhnya... pastu macam suspek polis pompuan tu plak.... rupa-rupanya....... 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
errr..  y'ols pergilah tengok sendiri.... mahal woooo tiket wayang! grrr.... dahlah ta besh!!! macam mana lah ujang ngan yana boleh bagi rate tinggi kat filim tuh?? grr.... tipu nih!!! grrr


oke sebab tak puas hati so My nak bagitahu 
*
*
*
*
*
*
*
Taraaa!!!!
Inilah pembunuh utamanya!!! Jill!!! hahahaa... mesti y'ols terbantot hasrat nak tengok dah pasni agagagaga..;P


My bagi markah 2/5 je! grrr... Yana ngan Ujang ni kate besh mesti sebab tu tiket free..;P jang!!! bak balik duit tiket aku! grrr...;P


and....


Mesti Ujang frust sebab tade adegan panas di dalamnya..;P  yang ada cuma...
part ni je.. tu pun ciputttt jek...;P
Ngeh3..... k la... y'ols nak tengok pi lah tengok!!;P

4 comments:

Ujang9897 said...

hahahah..,
kan dah ckp yg bunoh kawan dia sendiri...

cerita dia bunoh yg best tu..

tau2 jer kau kan bab kiss tu aku suka.=)

GiveAsh said...

ala tak best ke..baru ingat nak tengok..

pastu bagi tau lgi pembunuhnya..adey!...hahahha!!

mynameismy said...

@Ujang9897

Grrrrrr!!!

mynameismy said...

@GiveAsh

heee~ jangan tengok!;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers