9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, April 26, 2011

my dah start blogging dalam komuter!

My dalam komuter.. nak gerak pergi kerja.. kental tak?? dah mula jadi macam bro ben blogging di mana-mana saja... lappy die kecit.. lappy My 14 inci.. haaa hamik kauuu... ni battery tak tahan lame nih.. mana nak cucuk nih? grrr...

ok My tipu..;D kat rumah lagi senanye.. tunggu enchek tunang datang menjemput untuk ke kerja.. seperti biasalah.. tempat kerja dia satu jalan nak ke opis My.. so dari membazir duit dan tenaga naik komuter baik suh dia anta an an...(kami merempit.. kalau drive My lagi sanggup naik komuter! grr).. hehe.. malas senanye..;D tuh pasal lemak makin bertakung dalam badan nih haha...;D

oklah nak gerak dah... jumpa lagi!!! daaaa

Dah join GiveAway pertama My?? kalau belum klik SINI

3 comments:

Along Usop said...

lemaks bertakung!!

lalalalalalala...
*saje nak highlight yang tu.. =p

mynameismy said...

@Along Usop

grrrr....!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

tak pening ke dearr?? cik bunga nk taip msg pon pening dah @___@)


jom singgah entry baru :)

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers