9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 13, 2011

sape-sape yang sesak napas perlukan CPR boleh datang jumpa My

Ingat tak My pernah habaq My pergi Training CPR?? (Eleh poyos bajet macam Ben Ashaari ngan Ujang ke orang berduyun-duyun datang belog hapdet pasal kauuu).. erk.. -.-'.. oke fine!

Yela.. orang datang follow sekali pehtu belah tak datang2 memanglah orang tak tahu an an.. isk takpe2. 

Last month My ada citer kat entry ini yang My pegi training CPR sehari suntuk tuh. Untuk apa training tuh?? tah. Yang My tahu memang kami2 kat opis ni kena amik. In future, kalau anything happen kat cliques kita, orang disekeliling kita.. di mana ianya memerlukan khidmat CPR dengan kadar segera, tapi kita tak lakukannya sedangkan kita ada knowledge dan certificate untuk melakukannya... makanya.. kita boleh disabitkan kesalahan! Disabitkan bagaimana My tak tahulah. Mungkin boleh kena saman kot??? Yela, kalau orang tu ada chance untuk hidup tapi kita tak bagi bantuan.. tu kira salah! sebab kita ada lesen untuk melakukannya! ho yeh...

So, My dah attend training tuh.. dan today i got this!!

Agagagaga... *dengan nada riak... see see?? 100% tuh teory! haritu lepas training kena jawab paper.. tuh la markahnye tuh hebat an an?;P Siap dapat A lagi! kira power dah nih!! errr... G tu bukan stand for Gagal hoke... G is for GOOD!;P majority kat opis ni kesemuanya dapat good malu lah tu nak bagi satisfactory teruih. ptuih. 

haaa... lepas ni y'ols kalau sape2 ade sesak napas, heart attack, lemas segala boleh lah datang jumpa My! kekekekeke~ Errr... tapi yang bujang2 encem2 ala2 abang asmara ngan adnan sempit je la eh...  lalalalala...;P 
 2 tahun tu valid!!! ngeh2



footnote:
Jadi follower My sekarang! cukup 500 sebelum 13hb Mei, 
My buat GA beli hadiah dari Ho Chi Minh!^_^

6 comments:

Taufan Bin Ribut said...

adeh boboi sesak nafas ni kak..tulun..tulun...^_^

mynameismy said...

@Taufan Bin Ribut

errr... ade rupe cam abang asmara tak??? kalau ade bolehla bagi..;P

Pembawa_Wacana said...

Dah review dah kan...:)

YanaMIB said...

wahh ada sijil yu..!

pasni slalu lah lepak area swimming pool atau laut atau sungai...kompem letih nak buat cpr..kehkehkeh =P

zie said...

wahhh...zie waktu zaman skola lagi da blaja benda 2 sbb masuk PBSM..heheh dpt sijil gak. tp dah lupa step dia sbb xtau nak praktis kat sape..hehehe

TeRa said...

adeh..tiba2 dada rasa semput2 plak..tulun2...~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers