9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, April 10, 2011

quality is better than quantity!

Eceh tajuk macam tak kena jek dengan entry hehe... My dah balik.. Dah balik daripada Gathering Taknakgemuk dot com yang My cakap kat entry sebelum nih. Tapi sedih.. tade sape baca entry tu.. huuuu...T_T

Taknakgemuk group ada ramai pengikutnya.. Tapi tadi yang hadir cuma beberapa orang.. My, Dzul, Kak Liza, Kak Sue, Ayeen dan Asni. Yang lain2 tu family kak Sue, kakak Dzul n buah hatinya si Asni hehe.. Walaupun hanya beberapa orang yang datang.. tapi ia tetap happening!! So tak bermakna tak ramai yang datang tak best kan kan!! Yang penting kami datang n enjoy!!!

My sampai Ampang Superbowl Times Square tepat2 jam 11 pagi. Bajet nak datang seawal 10 pagi.. Dek kerana si dia yang lambat hantar ke stesen komuter plus komuter yang lembab macam siput vavi, My sampai lewat juga akhirnya. Tapi sampai2 sana ada juga yang belum datang, game pun belum start lagi. selamat selamat. hehe. 



Kitorang main bowling 2 lane.. Seperti biasalah kan.. My tunjukkan aksi2 juara longkang sedunia! ho yeh ho yeh! hamik kauuu.. tercorot di situuu... yang festime main pun lead markah haku!!! -.-' Habes game ape lagi.. snap pitcha situ sana sini la haha... pergh... betul2!! si Dzul ni tak pakai superimpose! jadi kurus semulajadi hoke!!! kak Hasmaliza pun!!! wahhhh amazing!!! dia dah kurus!!! jelesnye!!!
Sebelum mengamalkan diet atkins
selepas mengamalkan diet atkins
Korang takkan tengok tade pasaan ape2??? pergh.. mata My dah bisul menanah2 tengok nih!!! *sambil pandang perut yang masih boncit dek panahan cheat day tadi isk isk. Oke... selepas jumpa dorang2 nih My jadi semangat balik untuk teruskan berdiet!!! diet atkins?? boleh ke My teruskan???!!! adehhh.. perlukan jiwa yang kental dan semangat yang tak pudar!!! come on My...! tak kurus cane nak naik pelamin nih??? erk...-.-'

Oklah. apepun, enjoy jumpa y'ols!! got time kita jumpe lagi hoke! nanti bulan 6 kite gi cheat day kat kenduri kawen ayeen plak hehehe... sama2 kita berusaha for obesiti sifar!!!

y'ols nak kurus??? sila khatam page ni -->> SINI

Till then!!


footnote:
Jadi follower My sekarang! cukup 500 sebelum 13hb Mei, 
My buat GA beli hadiah dari Ho Chi Minh!^_^

8 comments:

SiS NaD said...

SoNoK GaKS BiLeR B'GaTH NGaN MBeR2 LameR... PaT TeNGoK PRuBaHaN MsiNG, KGSi2 CiTeR... (^_____^)V

Chegu Zubir said...

pergh...memang best..teringin nk join...hehhee

jom baca
Tegur Terasa..Tak Tegur Salah

Syafiq Rosli said...

wah lama dah xg gathering ni..

myoliza said...

my..sila sila menjeleskan diri..akak x marah. ;D

kitalah apa yg kita mkn.

chaiyok! chaiyok!

mynameismy said...

@SiS NaD

sis.. ni bkn member2 lame.. kitorg sume br pertama kali jumpe. knal di blog yg my backlink tu..;)

mynameismy said...

@Chegu Zubir

hehe.. chegu gemuks ke?mcm tak jek..;P

mynameismy said...

@Syafiq Rosli

he got time join la mne2 gath nnti!;)

mynameismy said...

@myoliza

kak liza!!! mmg jeles pun!!! uuwwaaaa nak pinggang kerengga mcm akk jugak!!!! ish

err.. kite curik gambar tuh..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers