9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 22, 2011

nak menang hadiah? berikan saya 100 follower lagi!

Ini Entry Melekit. Untuk entry baru sila scroll ke bawah

Tahniah Shida you're 400 follower!!
wahhh kurang sebulan je dah bertambah lagi 100 menjadikan jumlah followers sebanyak 400! weeehuuuuuuuu!!

Seperti yang sedia maklum, 13 May nanti My nak bersuka ria ke Ho Chi Minh. Lihat ENTRY ini. So.. selain membeli buah tangan untuk keluarga dan buah hati terchenta, My ingat nak beli la jugak untuk sahabat-sahabat blogger yang terchenta.. mahu tak mahu tak??

So, My ingat nak buat Give Away pertama! Tapi... itupun kalau follower My cukup 500 sebelum tarikh berkenaan. Kalau cukup 500 je terus My ON Give Away!! Sebagai tanda penghargaan untuk diri sendiri dan semua peminat followers a.k.a readers belog My!

Macam mana? boleh bagi 500 follower dalam masa terdekat ni?? klik la FOLLOW sekarang!!^_^

Hadiah ape?? kena pegi Ho Chi Minh dulu lah baru tahu oke!!

**Ada sapa-sapa nak sponsor hadiah tambahan?? boleh jugak kalau sudi... (test market....=__='). Nak tengok boleh jadi macam Yuyu Kecik ngan Ujang Kentot tak....T_T


eh! ade poll kat side bar kanan nih. sila la jawab ye! hehe maceh!

17 comments:

putribongsu said...

akakakakaka...jojet jojet

♥ norlida ♥ said...

nak jugak..nak jugak..hehehe..

putERi-kAtEk said...

tahniah!!!! hahahahaa...wawawawawa..

putERi-kAtEk said...

tahniah!!!! hahahahaa...wawawawawa..

Miss Tatie said...

nak..... nak.....

nelly said...

tahniah !

Woofer Storm said...

dah follow kamu..hehee so lepas ni ajak ga tau kalau nak dah buat.heheee
*jadi team jommm.heheeee

YanaMIB said...

dh follow lama dah..hikss..cpt cpt follow my..nk adiah dari ho chi minh nih..hehe~

Cik Cempaka said...

wahhhh, nak adiah jugak ^^

Sunah Mohammad said...

wahhh..cepatnye naik! bagus, bagus...skang pun dah nak dekat 500 tuuu...

Azza Firza said...

nak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk jugak ") heee

Cik RendaNg Yg x REnDANg said...

kak mai kter da follow!!!!!!!!
cannot wait, nx adiah!
hak3

ewanrani said...

salam kenal dari ewanrani...nice blog...heh..slalula2 singgah ewanrani ntn ewanrani singgah blk...

NisaAdnan said...

WHOAAA NAK PRESENT DARI HO CHI MINH ^^ MAU MAU :)

Izamir Ridzwan said...

tahniahhh

fyna said...

fyna nk gak..hehehe..

Dayana AZ said...

kak my! ble bole start join nih ?
klu da bole ti gtau dayana eh :D!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers