9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, April 11, 2011

Monday Blues~

Hye hye selamat pagi semuanya!! Rasa malas ke tempat kerja?? Bangun pagi mengharapkan hari ini masih boleh berjimba2 bersama tilam mahupun hangout bersama teman2 segerombolan?? Jasad dah kat office tapi roh masih tidur di tilam?? hehe.. hari ini hari Senin hoke.. no more Saturday nor  Sunday!  Wake up wake up!!!

Huhhh… macam tuh la biasanya fenomena yang biasa berlaku di kala Senin menjelma.. ptuihhh! Tak heaven langsung!! Kenapa erk erk.. bila tiba hari Senin je malas-malas nak bangun.. Kalau yang ada kelas seawall 8.40 pagi (teringat masa kat UiTM dulu) konpem snoove lagi alarm tuh lagi 5 minit, 5 minit… sampai jadik 15 minit! Macam tuh gaklah kerja.. kalau rase berat sangat.. snoove lagi 5 minit! 5 minit jek! Sebab kalau lambat nanti lambat plak My sampai! Tapi Alhamdullillah setakat ini sentiasa datang awal ke kerja kalau tidak ada aral melintang seperti jalan jammed kalau datang mood nak drive.. dan kalau jalan ketapi jugak tak jammed kalau tetibe kena naik komuter! Dengan adanya si dia yang terchenta punctuality saya ke tempat kerja pasti terjamin!! Ho yeh.. macam iklan tibi plak.

Apa aktiviti hari ini?? ooo nak clean up laptop… mencari kerja-kerja yang masih terbengkalai! Sila hapgredkan diri anda dengan keceriaan di pagi Senin kerana mood hari Senin inilah penentu mood hari-hari anda seterusnya!!!! So… chill!!!!!

Stay tuned!!!!

footnote:
Jadi follower My sekarang! cukup 500 sebelum 13hb Mei, 
My buat GA beli hadiah dari Ho Chi Minh!^_^

2 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

monday blues gak....tp keje tetap harus disiapkan rite?hehe..btw, slamat bkerja my =)

mynameismy said...

@^^nu[dd]yra^^

hehe.. kamu juga!;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers